Premijera nove HBO serije “Bijeli lotos” (The White Lotus) – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera nove HBO serije “Bijeli lotos” (The White Lotus)

Premijera nove HBO serije “Bijeli lotos” (The White Lotus)

Nova HBO serija “Bijeli lotos” (The White Lotus)  imat će premijeru 12. srpnja na HBO GO-u, a prva epizoda bit će prikazana istog dana i na HBO kanalu u 20.00h.

Limitirana šestoepizodna serija “Bijeli lotos” Mikea Whitea (Enlightened), društvena je satira smještena u ekskluzivno havajsko ljetovalište. U glavnim ulogama su Murray Bartlett, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Fred Hechinger, Jake Lacy, Brittany O’Grady, Natasha Rothwell, Sydney Sweeney i Steve Zahn, a serija prati odmore raznih hotelskih gostiju tijekom jednog tjedna, dok se opuštaju i revitaliziraju u raju. No, svakim danom u ovim se naizgled savršenim putnicima, veselim zaposlenicima hotela i samom idiličnom lokalitetu pojavljuje sve mračnija kompleksnost.

Među zaposlenicima u Bijelom lotosu su izbirljivi upravitelj resorta Armond, kojem nakon iznenadne traume život krene nizbrdo, kao i racionalna voditeljica spa centra Belinda, koju zahtjevni gost uplete u svoj emocionalni vrtlog. Među gostima odmorišta je obitelj Mossbacher — Nicole, uspješna direktorica koja svoju obitelj tretira kao neposlušne zaposlenike, njezin suprug Mark koji se suočava s neugodnim zdravstvenim problemom i kompleksom inferiornosti, zatim njihov sin tinejdžer Quinn, socijalno neprilagođeni gamer koji se prvi put upoznaje s blagodatima prirode te njihova kći Olivia i njezina prijateljica Paula, sarkastične studentice oštrog jezika. Zgodni, povlašteni Shane Patton ovdje je sa svojom prekrasnom suprugom Rachel. Shane i Rachel su u mukama mlade ljubavi, no kako se sve bolje upoznaju, pojavljuje se sumnja — a do trenutka kad ih Shaneova nametljiva majka Kitty iznenadi nepoželjnim posjetom, njihov se bajkoviti medeni mjesec počinje raspadati. I na kraju, tu je Tanya McQuoid, bogata, nestabilna žena, koja se oporavlja od majčine smrti, putuje sama u hotel, traži ljubav i očajnički treba masažu.

Pročitaj još

U gostujućim ulogama pojavljuju se glumci: Molly Shannon, Jon Gries, Jolene Purdy, Kekoa Kekumano i Lukas Gage. Tvorac, scenarist i redatelj je Mike White, zaslužan i za izvršnu produkciju uz Davida Bernada i Nicka Halla. Koproducent je Mark Kamine. Serija je snimana na otoku Maui.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861