Premijera nove HBO Max serije Love & Death (“Ljubav i smrt”) – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera nove HBO Max serije Love & Death (“Ljubav i smrt”)

Premijera nove HBO Max serije Love & Death (“Ljubav i smrt”)

Nova Max Original miniserija “Ljubav i smrt“ (Love & Death), u kojoj glume Elizabeth Olsen i Jesse Plemons, imat će premijeru 27. travnja na HBO Max streaming platformi, kada u ponudu dolaze prve 3 epizode, a novi nastavci dolazit će četvrtkom.

Ova zadivljujuća miniserija, koju je napisao David E. Kelley i režirala Lesli Linka Glatter, je istinita priča o Candy i Patu Montgomeryju te Betty i Allanu Goreu — dva bogobojazna para koji uživaju u životu u malom teksaškom gradu, sve dok izvanbračna afera ne navede nekoga da uzme sjekiru.

U glavnim ulogama su Elizabeth Olsen, Jesse Plemons, Lily Rabe, Patrick Fugit, Krysten Ritter, Tom Pelphrey, Keir Gilchrist i Elizabeth Marvel.

Izvršni producenti su David E. Kelley (David E. Kelley Productions), Nicole Kidman i Peri Saari (Blossom Films), Lesli Linka Glatter (koja je ujedno i režirala prve četiri i posljednju epizodu), Scott Brown i Megan Creydt (Texas Monthly), Matthew Tinker, Michael Klick i Helen Verno. Serija je inspirirana knjigom “Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs” i zbirkom članaka iz Texas Monthlyja (“Love and Death in Silicon Prairie”, I. i II. dio).

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861