Pickbox NOW: Hrpa novih skandi serija spremna za bingeanje – serijala.com
Trenutno čitaš
Pickbox NOW: Hrpa novih skandi serija spremna za bingeanje

Pickbox NOW: Hrpa novih skandi serija spremna za bingeanje

Nedavno su nam pristigle izvrsne vijesti o kombinaciji iz snova, na streaming-servis Pickbox NOW stigle su Viaplay Selectove serije, odnosno originalni sadržaj s poznatog skandinavskog servisa Viaplay.

Čak 12 naslova dostupno je već sad na servisu, a Pickbox vam izdvaja one najnapetije i dovoljno intrigantne da zainteresiraju baš svakoga.

Fenris

Dječak iz malog norveškoga grada Østbygda nestane i svi stanovnici misle da ga je ubio vuk. U međuvremenu u isti grad stiže Emma (Ida Elise Broch) u potrazi za ocem i znanstvenikom koji proučava vukove. Uskoro se suočava s jezivim prizorom, oca nema u njihovoj kući, a sve što je iza njega ostalo jest krvava jakna. Baš kao i dječak, Emmin otac postaje nestala osoba zbog koje se otvara nova istraga.

Natascha Kampusch: Život u zatočeništvu (Natascha Kampusch – A Lifetime in Prison)

Ova serija nastala je na temelju istinitog događaja i potrage koja je trajala dugih osam i pol godina, tj. 3096 dana. Riječ je o vremenu koje je mlada Natascha Kampusch provela u zatočeništvu nakon otmice 2. ožujka 1998. godine.

Uspjela je pobjeći tek 23. kolovoza 2006. godine. Tijekom tri epizode pratimo, detaljnije nego ikad, slijed događaja: dan otmice, život u zatočeništvu te naposljetku njezin bijeg i prvi televizijski intervju koji je započeo medijsku pomamu.

Nadam se da si sretno stigla kući (Where were you?)

U srednjoj školi silovana je tinejdžerica Monica (Maja Ida Thiele), a njezina najbolja prijateljica Louise (Filippa Navarana) odluči naći njezina silovatelja kako bi ga privela pravdi. Situacija se zakomplicira kada dokazi upute na Lousinu simpatiju.

Ispod (Below)

Život se može preokrenuti u jednoj noći, ali svejedno moramo naći razlog da guramo dalje. Isto se dogodilo Fanny (Maria Austgulen) koja je doživjela prometnu nesreću sa svojom najboljom prijateljicom koja je preminula od posljedica. Fanny je preživjela i ostala nepokretna, a životna situacija prisili je da se ponovno poveže sa sestrom s kojom godinama nije razgovarala.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861