From the Earth to the Moon (“Od Zemlje do Mjeseca”) uskoro na HBO GO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
From the Earth to the Moon (“Od Zemlje do Mjeseca”) uskoro na HBO GO-u

From the Earth to the Moon (“Od Zemlje do Mjeseca”) uskoro na HBO GO-u

Dugo vremena jedna od najboljih HBO-ovih miniserija, From the Earth to the Moon, nije bila lako dostupna pored onih starih, izlizanih DVD izdanja. Kako nam se bliži 50. godišnjica slijetanja na Mjesec — HBO je napokon odlučio ponuditi ovaj dragulj na svoje platforme (miniserija će biti dostupna na GO-u i On Demandu).

Sredinom devedesetih HBO je odlučio uložiti, do tad nezamislivu svoti novca, čak 65 milijuna dolara na dvanaest epizoda miniserije o naporima svemirskog programa da konačmo kročimo na Mjesec.

HBO kaže sljedeće: “Ova 12-dijelna HBO-ova serija govori o američkom svemirskom programu, od njegovih početaka 1961. do posljednjeg slijetanja na Mjesec 1972. Tom Hanks izvršni je producent serije te daje uvod u svaku epizodu.

Tom Hanks, Imagine Entertainment i HBO predstavljaju nam seriju “Od Zemlje do Mjeseca”, dramsku priču o nezaboravnim misijama svemirskoga programa Apollo i njegovim herojskim astronautima, od povijesnog govora predsjednika Johna F. Kennedyja, kroz prve letove u svemir s ljudskom posadom, do ključnog trenutka svemirskog programa – slijetanja čovjeka na Mjesec. Dojmljivo ispričane kao nikada dosad kroz nezaboravne izvedbe Caryja Elwesa, Sally Field, Chrisa Isaaka i mnogih drugih, ovo su priče o muškarcima, ženama i djeci koji su živjeli, disali i snagom ljudske volje ostvarili jedno od najvećih dostignuća u povijesti čovječanstva. Serija je zaradila 17 nominacija za nagradu “Emmy”, a osvojila ih je tri.”

Sve epizode “Od Zemlje do Mjeseca” bit će dostupne na HBO-ovim platformama od 15. srpnja, a stari efekti bit će nanovo ulickani za emitiranje u HD-u.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861