Deseta sezona Candice Renoir premijerno na AXN Adriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Deseta sezona Candice Renoir premijerno na AXN Adriji

Deseta sezona Candice Renoir premijerno na AXN Adriji

Deseta i posljednja sezona poznate francuske krimi serije Candice Renoir svoje će premijerno prikazivanje početi 21. studenog na AXN Adriji.

Kraj devete sezone zabrinuo je mnoge fanove. Na kraju posljednje epizode Candice Renoir i nekoliko članova njezinog tima našli su se na nišanu brigadira iz pirotehničkog odjela policijske postaje. Čuo se pucanj, ali se nije otkrilo tko je pogođen. Na početku desete sezone liječnici se u bolnici bore za njezin život, i dakako uspijevaju. Ovaj posljednji niz epizoda omiljene i neobične detektivke ponajviše će proći u znaku intenzivnog ljubavnog odnosa nje i Antoniea Dumasa, policijskog komesara. Unatoč činjenici da je deseta sezona ujedno i posljednja to ipak neće biti kraj Candice Renoir jer su u planu snimanja nekoliko specijala u trajanju od 90 minuta koji će biti realizirani na proljeće.

Candice Renoir donosi priču o policijskoj detektivki, majci četvero djece koja je uzela desetogodišnji dopust s posla kako bi im se posvetila, ali i putovala s obitelji zbog muževljevih poslova, između ostalog, u Sjedinjenim Državama, Meksiko i Singapur. Nakon što joj brak propadne Candice se vraća na posao istražiteljice. Dobiva posao šefice malog odjela za kriminalističke istrage u Sèteu (Hérault), mediteranskom odmaralištu u predgrađu Montpelliera. Od trenutka kada stigne u policiju nađe se u sukobu je s lokalnom šeficom, komesarkom Yasmine Attia i kapetanom Dumasom jer je Candiceino imenovanje naređeno iz policijskog stožera u Parizu. Attia je Dumasu obećala mjesto šefa odjela i on je na toj poziciji bio mjesec dana, prije nego što ga je dolazak detektivke Renoir vratio natrag na mjesto zamjenika. Renoirina desetogodišnja pauza u karijeri ostavila je praznine u njezinu poznavanju novijih policijskih postupaka, što ju je u početku dovelo u nevolje. Osim toga, njezina živahna osobnost i nježno, na trenutke majčinsko ponašanje, neuobičajeno za detektivku kriminalističke policije, tjeraju njezine podređene da je iza leđa zovu “Barbie”, ali ti jedinstveni pristupi donijeli su rezultate te je ona brzo zaslužila njihovo poštovanje.

Serijal Candice Renoir emitiranje je započeo 2013. godine svaku sezonu povećavajući gledanost. Ulogu Candice igra poznata francuska glumica Cecile Bois, Raphael Lenglet glumi Antoinea Dumasa, dok su Samira Lachhab portretirala komesarku Yasmine Attia, a Yeleem Jappain poručnicu Valentine Atger.

Deseta sezona Candice Renoir premijerno će se, od 21. studenog, emitirati u stalnom tjednom terminu, ponedjeljkom od 21:00 samo na AXN Adriji.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861