David Milch i Jay Roach ponudili seriju o Johnnyju Carsonu s Josephom Gordonom-Levittom – serijala.com
Trenutno čitaš
David Milch i Jay Roach ponudili seriju o Johnnyju Carsonu s Josephom Gordonom-Levittom

David Milch i Jay Roach ponudili seriju o Johnnyju Carsonu s Josephom Gordonom-Levittom

Zanimljiva vijest stiže s Deadlinea. Nellie Andreeva piše da je serija o Johnnyju Carsonu iz pera Davida Milcha puštena “u optjecaj”. Što to točno znači? To znači da još nitko nije ponudio novac i svoju platformu, ali da je udica bačena. U ovom trenutku se ne zna gdje će potencijalna serija završiti, ali dobre su šanse da netko poput HBO-a, koji već ima dobre odnose s Milchem, preuzme projekt. Deadline javlja da su za projekt zainteresirani “premium” kanali.

King of Late Night je ko-produkcija wiipa i Anonymous Contenta, David Milch je autor serije, Jay Roach bi potpisao režiju, a Joseph Gordon-Levitt će utjeloviti glavnu ulogu, Johnnyja Carsona. Serija će pratiti život i karijeru pionira televizijskog late nighta Johnnyja Carsona od New Yorka do Los Angelesa preko Las Vegasa. Johnny Carson je vodio The Tonight Show na NBC-ju od 1962. do 1992. kada je emisiju preuzeo Jay Leno.

David Milch je započeo rad na scenarijima serije prije pet godina, Roach se nešto kasnije ukrcao na projekt kao redatelj, a Gordon-Levitt je stigao posljednji. Davidu Milchu je 2019. dijagnosticirana Alzheimerova bolest, u trenutku kada se već nekoliko godina bavio ovim projektom.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861