Sylvester Stallone dovodi Expendablese na televiziju – serijala.com
Trenutno čitaš
Sylvester Stallone dovodi Expendablese na televiziju

Sylvester Stallone dovodi Expendablese na televiziju

Sylvester Stallone na filmskom platnu okupio je niz old-school akcijskih zvijezda u dosadašnja tri Expendables filma, a franšizi bi mogla uskoro biti pridodana i serija. Na Foxu se razvija mini-serija bazirana na filmovima, također u Stalloneovoj produkciji.

Kao i film, televizijska serija također bi trebala okupiti poznate televizijske akcijske zvijezde u misiji spašavanja Zemlje, razbijanja terorista, kao i pokoje usputne zgrade ili šlepera automobila.

Projekt je zasad u početnoj fazi razvoja, a kao scenarist angažiran je Shane Brennan, prijašnji showrunner NCIS-a te autor NCIS-a Los Angeles. Uloge se tek trebaju popuniti, no kao prvo i najlogičnije ime odmah se spominje Kiefer Sutherland, koji je lani na Foxu odradio povratničku sezonu žanrovski slične serije 24.

Filmska franšiza već je okupila hrpu zvijezda iz vaše i naše mladosti — Stallonea, Jasona Stathama, Dolpha Lundgrena, Chucka Norrisa, Jean-Claudea Van Dammea, Brucea Willisa, Arnolda Schwarzeneggera, Harrisona Forda… Četvrti i peti film su već u razvoju, postavi bi trebali biti pridodani Hulk Hogan, možda i Jack Nicholson, Dwayne Johnson, a već se duže vrijeme najavljuje i spin-off sa ženskom postavom.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861