Nula nula nula (ZeroZeroZero) od 15. veljače na HBO GO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Nula nula nula (ZeroZeroZero) od 15. veljače na HBO GO-u

Nula nula nula (ZeroZeroZero) od 15. veljače na HBO GO-u

Nova serija “Nula nula nula” (ZeroZeroZero) prati isporuku kokaina iz Amerike u Europu, kao i različite skupine kriminalaca gladnih vlasti, meksičke kartele, kalabrijsku mafiju i korumpirane gospodarstvenike koji se bore za kontrolu trgovine kokainom.

Serija razotkriva mračne tajne svjetske trgovine kokainom, od njegove proizvodnje do konačne isporuke na mjesta konzumacije. Riječ je o putovanju u složen sustav, razrađen, okaljan nasiljem, okrutnošću, ali i tehnikama, spretnošću i maštom. Od džungle do nebodera, od Meksika do Pariza, prolazeći ekvatorijalnom Afrikom, Magrebom, Kalabrijom, u svijetu koji nastanjuju zločinci i gospodarstvenici, očajnici i milijarderi, koje sve povezuje nevidljiva i čarobna nit kokaina. U ovom nemilosrdnom ratu utjecaja, od malog lokalnog trgovca do kuma najmoćnije zločinačke organizacije, svi uključeni moraju se boriti i ugroziti svoje živote.

Prve dvije epizode dolaze u HBO GO ponudu 15. veljače, nakon čega će svake subote po dvije nove epizode biti dostupne. U glavnim ulogama su Gabriel Byrne, Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Giuseppe De Domenico i Harold Torres, a seriju potpisuje tim poznat po radu na talijanskoj kriminalističkoj seriji “Gomora“, na čelu s redateljem Stefanom Sollimom. Temeljena je na istoimenom bestseleru Roberta Saviana, koji stoji i iza književnog predloška “Gomore”.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861