Kyle Killen (Awake, Lone Star) će adaptirati Brubakerov strip, Velvet – serijala.com
Trenutno čitaš
Kyle Killen (Awake, Lone Star) će adaptirati Brubakerov strip, Velvet

Kyle Killen (Awake, Lone Star) će adaptirati Brubakerov strip, Velvet

Kyle Killen zbilja nije imao sreće. Autor dvije odlične, ali kratkotrajne serije, Awake i Lone Star, pronašao je prvi televizijski angažman nakon 2014., na potpuno novoj mreži, The Paramount Network. Sredinom siječnja sljedeće godine Spike TV će doživjeti re-branding i druga serija koju je nova mreža naručila adaptacija je Brubakerovog stripa iz 2013., Velvet.

Velvet je priča o bivšoj špijunki po imenu Velvet Templeton. Međutim, većina ljudi u agenciji u kojoj radi ne zna za njenu prošlost i misle da je ona samo ravnateljeva tajnica. Velvet je ustvari bivša elitna agentica koja se sad vraća natrag u svoj špijunski život kroz niz događaja koji imaju vezu s njezinom prošlošću.

Kyle Killen će adaptirati strip za mali ekran i služit će kao showrunner same serije, napisat će scenarij za pilot i bit će izvršni producent zajedno s Edom Brubakerom, autorom stripa. Brubaker je najpoznatiji po svom radu kao pisac na naslovima kao što su “Batman”, “Iron Fist”, “Gotham Central”, Uncanny X-Men”, “Daredevil” i “Catwoman”. Prošle godine je sudjelovao na stvaranju prve sezone HBO-ovog Westworlda.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861