Kaos stiže na CBS – serijala.com
Trenutno čitaš
Kaos stiže na CBS

Kaos stiže na CBS

Chaos, serija s vrlo ironičnim naslovom s obzirom na probleme s kojima se susretala protekla 2 mjeseca, ipak će stići na male ekrane.

A evo kako je ta sapunica tekla – svibanjski upfrontsi su završili, CBS je odustao od Chaosa i mislilo se da je tu seriji kraj. Međutim, pregovori su se nastavili i tijekom lipnja, jer je CBS bio zainteresiran za midseason narudžbu od 8 epizoda. Studio i autori serije htjeli su punih 13 epizoda, što je rezultiralo bolnim i dugotrajnim pregovorima. Međutim, dogovor nije bio postignut, glumcima je istekao ugovor i Chaos je pao u zaborav. No, samo privremeno – prije nekoliko dana na internetu su se pojavile glasine da CBS i dalje želi seriju te kako su se šefovi mreže susreli s autorima serije da pokušaju riješiti problem, i napokon, potvrđeno je da je Chaos dobio zeleno svjetlo od CBS-a za 13 epizoda koje će se emitirati u prvoj polovici iduće godine.

Pilot, pod redateljskom palicom poznatog holivudskog redatelja i producenta Bretta Ratnera, se bavi grupom operativaca CIA-e, a glumačku postavu čine Eric Close (Without a Trace), Freddy Rodriguez, James Murray, Stephen Rea i Carmen Ejogo.

CBS osim Chaosa za drugu polovicu sezone sprema i sitcom Mad Love te spinoff Criminal Mindsa koji trenutno nosi naziv Criminal Minds: Suspect Behavior.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861