Human Target – novi ženski likovi – serijala.com
Trenutno čitaš
Human Target – novi ženski likovi

Human Target – novi ženski likovi

Osim što druga sezona Human Targeta kreće ove jeseni na FOX-u, ništa više nije bilo dosad poznato. Svakako, hrpa informacija bi trebala biti otkrivena na Comic-Conu, a dotad iščekivanje ublažujemo s prvim informacijama o novim ženskim ulogama.

Dolaze dvije nove ženske uloge, koje će, kako trenutno stvari stoje, u seriji nositi naziv Ames i Ilsa Pucci, a koje će glumice imati čast tumačiti njihove likove trenutno je nepoznato. Ono što je sigurno je da će se obje pojaviti u prvoj epizodi druge sezone, a ovisno kako se pokažu, postoje šanse da ćemo ih gledati u svim epizodama kao članice glavne glumačke postave.

Ames je lopov, i to prilično vješt, jer, prema prvim opisima, ne postoji sefa koji ne može obiti, te novčanika koji ne može ukrasti. Još nije sigurno kojoj strani će pripadati, no prva nagađanja kažu kako će početi kao negativac, a kasnije se pridružiti Chanceu, Winstonu i Guerreru.

Ilsa Pucci je pak bogatašica koja troši silne novce kako bi pronašla Chancea, sve u svrhu da ga zaposli. Zna podosta o njegovoj prošlosti, pa i za svu onu zbrku oko Katherine. Zvuči kako će ona biti nešto zanimljivija, ali bez više detalja stvari ostaju na nagađanjima.

Ovih dana scenaristi aktivno rade na novim ženskim ulogama, tako da bi uskoro trebalo stići više informacija.  Ne treba zaboraviti kako su planovi da se u novu sezonu ubaci jedan glavni ženski lik koji bi radio zajedno s glavnom trojkom. Moguće je da to bude Ames ili Ilsa, a možda čak netko treći.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861