Tjedan 25.01 – 31.01 – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 25.01 – 31.01

Tjedan 25.01 – 31.01

Pregršt televizije čeka nas i u narednom tjednu. Britanci imaju nove sezone starih i dobrih serija, a Amerikanci broje posljednje dane do povratka Losta koji nas čeka za nešto više od osam dana.

Ponedjeljak

Na NBC-u nas čekaju nove epizode Heroesa i Chucka (peta epizoda treće sezone jučer je emitirana u Kanadi), na CW-u imamo novi One Tree Hill i drugu epizodu simpatične nove serije Life Unexpected, koja mijenja Gossip Girl u narednim tjednima. Na FOX-u nas zabavljaju novi House i Jack Bauer u novoj epizodi osme sezone serije 24. Damages se vraća na FX u svojoj trećoj (i možda posljednjoj) sezoni. Men of a Certain Age je na TNT-u, a Britanci će uživati u premijeri sedme sezone serije Shameless. Američki remake Shamelessa nas čeka kasnije ove godine na Showtimeu. ABC ima novu epizodu Castlea. CBS je u reprizama, tako da ništa od novog Big Bang Theorya, HIMYM-a, Two and a Half Men i Accidentally on Purpose.

Utorak

Na ABC-u nove epizode Scrubsa i Better off Teda, a FOX ima treću epizodu nove akcijske serije Human Target. NCIS i NCIS: Los Angeles su na CBS-u, a nova epizoda White Collara na USA Networku. Sve ostalo je, nažalost, u reprizama. Posljednji utorak na ABC-u bez Losta.

Srijeda

U srijedu nas čekaju nove epizode Friday Night Lightsa, Scrubsa i Leveragea. Nip/Tuck se polako bliži kraju na FX-u, Psych je na USA-u, a American Idol na FOX-u. Mršava srijeda za TV fanove.

Četvrtak

U četvrtak nas očekuju nove sezone britanskih serija Secret Diary of a Call Girl. Dvije epizode Billie Piperine serije, a uz kolgerlu, očekuje nas i premijera četvrte sezone Skinsa. Bones i Fringe idu u svojim redovnim terminima na FOX-u, a nove epizode Vampire Diariesa i Supernaturala su na CW-u. Burn Notice nastavlja svoju sezonu na USA-u, a ABC-jeva nova serija The Deep End ima svoju drugu epizodu.

Petak

U petak se opraštamo s Whedonovim Dollhouseom, a finale serije zove se Epitaph Two. Na CW-u ide nova epizoda Smallvillea nakon više od mjesec dana pauze. Druga epizoda Caprice je na SyFyju, isto kao i Spartacusa na StarZu.  Star Wars: The Clone Wars i Batman idu na Cartoon Networku, a Ghost Whisperer je na CBS-u.

Subota

Nova epizoda Legend of the Seeker na rasporedu je u subotu.

Nedjelja

Being Human na BBC-u. Dodjela Grammya je na CBS-u. FOX će imati svoju animiranu večer s novim epizodama Simpsona, Family GuyaAmerican Dada i Cleveland Guya. Desperate Housewives i Brothers and Sisters na ABC-u.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861