Petnaest dana blockbuster maratona u siječnju na AXN Adriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Petnaest dana blockbuster maratona u siječnju na AXN Adriji

Petnaest dana blockbuster maratona u siječnju na AXN Adriji

Nakon filmskog maratona koji emitira od Božića do stare godine AXN Adria i u prvim danima 2023. nastavlja s neprekidnim prikazivanjem velikih filmskih hitova. Od 1. do 15. siječnja program će biti ispunjen dugometražnim filmovima, njih ukupno čak 177, među kojima će biti mnogi blockbusteri i poznate franšize.

U prvih 15 dana siječnja AXN-ovim kanalima dominirat će filmska ostvarenja koja su uprihodila nekoliko milijardi dolara. Program koji će dnevno isporučivati minimalno desetak filmova ponajviše će nositi noviji akcijski i avanturistički naslovi među kojima se ističu „Venom“, remake filma „Totalni opoziv“, „Legija“, „Zombieland“, zatim naslov koji je ponovo pokrenuo Terminator franšizu, „Terminator: Spasenje“, posljednji nastavak hita „Ghostbusters“, kao i dugoočekivani „Blade Runner 2049“.

Na rasporedu će se naći tri nastavka inspirirana hitovima Dana Browna – „Da Vincijev Kod“, „Anđeli i demoni“ i „Inferno“, odličan remake „Karate Kid“, kao i „The Dark Tower“, „Godzilla“, „Misija: Bijela kuća“, te dva „Pravednika“ s Denzelom Washingtonom u glavnoj ulozi.

Pročitaj još

Horor naslove predvode izvrsne franšize „Podzemlje“ i moderna verzija „Zone sumraka“ pod nazivom „U tami“ čijih čak devet filmova će biti emitirano. Uz njih tu su i „Peti val“ i „Karantena“. Dosta prostora, u jutarnjim satima posvetit će se animiranim i obiteljskim ostvarenjima, kao što su „Hotel Transylvania“, „Emoji Movie“, „Angry Birds“, „Štrumpfovi“,  „Osvetnici: Crna udovica i Punisher“ i „Peter Rabbit“. I među preostalim naslovima nalaze se izuzetno jaki naslovi, a ističu se „Hollywoodski murjaci“, „Zločesta učiteljica“, „Posljednji akcijski junak“, „U potrazi za srećom“, „Soba panike“, „Savršen stranac“, „Dobri pastir“ i nagrađivana glazbena drama „Ritam ludila“.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861