KOZe na travi: idućeg vikenda idemo na tri kviza pod vedrim nebom – serijala.com
Trenutno čitaš
KOZe na travi: idućeg vikenda idemo na tri kviza pod vedrim nebom

KOZe na travi: idućeg vikenda idemo na tri kviza pod vedrim nebom

Naši dragi organizatori kvizova okupljenim pod nazivom KOZa, idućeg vikenda planiraju ambiciozno trodnevno događanje na zagrebačkom Trgu dr. Franje Tuđmana. Redom 8., 9. i 10. lipnja (petak, subota, nedjelja) u partnerstvu sa Staropramenom i njihovim redovnim domom, klubom Metropolis, održat će manifestaciju pod nazivom Kvizovi pod vedrim nebom. Sve to uz dirigiranje redovitog voditelja, stand-up komičara Gorana Vugrineca Goca.

U petak, 8. lipnja odigrat će se Nogometni kviz: Zagrijavanje za SP, na kojem će, uzbuđeni zbog nadolazećeg prvenstva u Rusiji, ispitati vaše poznavanje uvjerljivo najpopularnijeg sporta današnjice. Tko je bio najbolji strijelac SP-a 2002. godine? U kojem je klubu karijeru započeo Zinedine Zidane? Koji je jedini igrač sadašnjeg HNL-a koji je svlačionicu dijelio s Huntelaarom, Neuerom i Raulom? Sve koji su najpametniji pred televizorima i u krčmama pozivamo da svrate i dokažu znanje – zbog nevjerojatnog nagradnog fonda isplati se još malo praviti pametan!

U subotu, 9. lipnja igrat će se filmsko-televizijsko izdanje KOZe s kojim su mnogi od vas već upoznati. Film & TV Superkviz! donosi stotinjak pitanja raspoređenih u sedam-osam raznovrsnih kategorija, a provjerit će se vaše znanje iz područja mnogih najrelevantnijih, najzabavnijih ili najužasnijih filmskih i TV ostvarenja posljednjih stotinu godina, s naglaskom na zadnjih nekoliko desetljeća. Ako znate u kojem smo sitcomu pratili obitelj Tanner, a u kojem Winslow, ako vam je jasno zašto Bruce Banner mora nositi elastične potkošulje i ako nam usred noći možete nabrojati sve Tarantinove filmove, nemate što čekati – pokažite znanje i u kasne sate pođite kući s punim rukama.

Nedjelja, 10. lipnja rezervirana je za dobru staru KOZu, kviz općeg znanja. Čeka vas raznovrstan, zabavan, opušten i vrlo igriv kviz od stotinjak pitanja, tijekom kojeg će se skakati s heavy metala na Metal Gear Solid, s Alessandra Volte na Johna Travoltu i s Ćire Blaževića na čir na želucu. Dođite i provjerite zbog čega je KOZa zadnjih nekoliko godina najpopularniji kviz u Hrvatskoj!

Glavni pokrovitelj Kvizova pod vedrim nebom je Staropramen, koji će se točiti u potocima po pristupačnoj cijeni od 12 kuna po pola litre, a nešto se šuška da će biti i kokica. Pod svakom će se pauzom održati bogata lutrija i vesele dodatne kvizaške igre na kojima će sretnici imati priliku osvojiti brdo kul stvari neovisno o rezultatu na kvizu.

U slučaju lošeg vremena rezervni termin je ponedjeljak, 11. lipanj. Ako pak vrijeme bude kontinuirano užasno (a neće!), kvizovi će se prebaciti u zatvoreni prostor. S obzirom na to da zatvoreni prostor ima ograničen kapacitet, prednost će imati one ekipe koje su se prije prijavile na Kvizove pod vedrim nebom.

Ekipna ulaznica za jedan kviz iznosi 60 kuna, a dostupna je i “festivalska” ulaznica za sva tri kviza po 140 kuna, koju možete kupiti već prve kvizaške večeri (8. 6.). Svaka ekipa može imati maksimalno četiri člana/članice, a svoju ekipu možete prijaviti na KOZinim stranicama. Ponesite dekicu, a za ostalo će se pobrinuti oni.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861