KOZa: Veliki filmski kviz vraća se u novoj sezoni sa još bogatijim nagradama – serijala.com
Trenutno čitaš
KOZa: Veliki filmski kviz vraća se u novoj sezoni sa još bogatijim nagradama

KOZa: Veliki filmski kviz vraća se u novoj sezoni sa još bogatijim nagradama

U petak, 30. rujna, s početkom u 19 sati, u klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10) započet će nova sezona Velikog filmskog kviza. Ne samo to — nakon kviza možete uživati u live nastupu benda Wet Floor.

Nakon višemjesečne pauze naš se filmski kviz vraća pod novim imenom – KOZa: Veliki filmski kviz – ali u dobrom, starom ruhu. Za vas smo pripremili pet opširnih kategorija, sveukupno više od 120 pitanja i, vrijedi spomenuti, nikad bogatije nagrade!

U kategoriji Čovjek koji je previše znao očekuje vas 25 pitanja iz raznih područja filmsko-televizijske kulture (naglasak na filmsku, naravno), nakon čega slijedi dobro vam poznat Sofijin izbor: osam različitih, šarenih kategorija od kojih sretnici među vama imaju priliku izabrati četiri i time usmjeriti kviz na mlin svoje ekipe. Izgubljeni u prijevodu, tradicionalno najzeznutija kategorija, donosi vam pet audiovizualnih zapisa na kojima ćete morati odgonetnuti iz kojih smo filmova vukli video, audio i titlove. Memento se, pak, sastoji od dva seta po pet pitanja, kod kojih je odgovor na svako pitanje ujedno i hint na jednu poznatu osobu iz svijeta filma. Pet hintova = jedna asocijacija. Peti je krug pod imenom Točno u podne rezerviran za dvije najuspješnije ekipe, koje će svoje moždane snage odmjeriti na pozornici u nizu brzopoteznih pitanja u stilu Najslabije karike ili Potjere. Obje su ekipe velikodušno nagrađene zahvaljujući našim dragim (starim i novim) sponzorima.

KOZa: Veliki filmski kviz u novoj će sezoni podržavati naši stari i novi partneri HBO, Paintball FLEKA, Roomescape by Fox in a Box, Pickbox, Algoritam, Blitz & Cinestar, Continental Film, KSET, Los Angeles Agency, Zmajska pivovara i Tehnički muzej Nikola Tesla.

Ulaznice se naplaćuju 20 kuna po natjecatelju, a svaka se ekipa može sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana. Svoje ekipe možete prijaviti:

  • slanjem mejla na koza@fak.hr (“prijava za VFK” u naslov, ime ekipe i broj članova u sadržaj poruke)
  • ispunjavanjem ovog onlajn obrasca
  • slanjem SMS-a na 091 1179 329 (“prijava za VF” + ime ekipe i broj članova)
  • slanjem privatne poruke na KOZinoj službenoj Facebook stranici
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861