Neil Patrick Harris vodit će ovogodišnje Emmyje – serijala.com
Trenutno čitaš
Neil Patrick Harris vodit će ovogodišnje Emmyje

Neil Patrick Harris vodit će ovogodišnje Emmyje

Neil Patrick Harris vraća se na pozornicu dvorane Nokia Theatre u Los Angelesu, četiri godine nakon što je već jednom vodio ceremoniju dodjele glavne televizijske nagrade Emmy. Zajednički nazivnik tadašnje i ovogodišnje dodjele je mreža CBS, koja je opet na redu za prijenos ceremonije, a čije je Harris zaštitno lice, kao dio sitcoma How I Met Your Mother.

Četiri puta nominiran kao sporedni glumac, no nijednom nagrađen, NPH je ipak 2010. godine dobio dva Emmyja — kao gost u Gleeu te kao voditelj 63. po redu dodjele kazališnih nagrada Tony. Tada je ujedno i posljednji puta bio nominiran za ulogu u HIMYM, prije nego ga je istisnuo čopor iz Moderne obitelji. Kada već spominjemo nagradu Tony: Neil će je ponovo voditi ove nedjelje, i to već četvrti puta, odnosno treći puta za redom.

Kaže Harris, “Ne mogu biti više počašćen i uzbuđen zbog vođenja ovogodišnje nagrade Emmy. Kakav savršen tajming — samo ću ponoviti isti scenarij koji imam za Tonyje. ‘I Emmy za najbolji povratak mjuzikla ide… Breaking Badu!’ Vidite, rekao sam vam da funkcionira.”

Ovogodišnji Emmyji 65. su po redu, a bit će dodijeljeni 22. rujna. Nominacije će biti obznanjene 18. srpnja, a konkurirat će serije, odnosno epizode, emitirane zaključno sa 31. svibnja.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861