Friends With Benefits se ipak emitira – serijala.com
Trenutno čitaš
Friends With Benefits se ipak emitira

Friends With Benefits se ipak emitira

NBC stvarno čudno tretira neke serije. Nakon što je odlučio emitirati Love Bites, to sada radi i sa Friends With Benefits, jer kako prenosi Futon Critic, serija će ugledati svjetlo dana. Obje su serije naručene još prošlog proljeća.

Međutim, postoji kvaka. Serija je smještena u najgori mogući termin emitiranja koji na televiziji postoji – subotom, počevši od 25. lipnja, što dovoljno govori o ozbiljnosti NBC-a, ali i o budućnosti serije. Prvo što je ljeto, a drugo jer je subota. Stvarno nizak udarac. Serija navodno ima 12 epizoda, a do koje će dogurati prije nego što opet bude maknuta sa rasporeda, može se samo nagađati.

Ako možda ikog zanima, radnja serije prati grupicu dvadesetogodišnjaka, od kojih su svi redom samci, u pronalasku savršenog partnera/ice. Da, još jedan rom-com na vidiku. Uloge tumače: Andre Holland koji i nema neku izrazitu ulogu iza sebe po kojoj bi ga mogli pamtiti, zatim Danneel Harris (One Tree Hill), Jessica Lucas (Melrose Place), Ryan Hansen (Party Down, Veronica Mars) i Zack Cregger (The Whitest Kids U’Know). Kreatori serije su Michael H. Webber i Scott Neustadter, scenaristi filma “500 Days Of Summer“.

Nadopuna: NBC je samo dan nakon objave o emitiranju serije odlučio premjestiti datum premijere na petak, 5. kolovoza. Razlog za prebacivanje nije poznat.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861