The Rain: Skandinavska post-apokalipsa s Netflixa u svibnju – serijala.com
Trenutno čitaš
The Rain: Skandinavska post-apokalipsa s Netflixa u svibnju

The Rain: Skandinavska post-apokalipsa s Netflixa u svibnju

Netflix se sad već pošteno bacio u međunarodnu produkciju – događalo se to nešto rjeđe i prije, ali streaming div je odlučio ulagati novac u produkciju serija van sjevernoameričkog kontinenta.

Pretprošle godine to je bio relativno dobro prihvaćeni brazilski triler 3%, serija smještena u distopijski svijet, oštro podijeljen između napretka i razaranja, gdje se ljudima daje prilika da pređu na “bolju stranu”, ali – samo 3% kandidata uspijeva.

Prošle godine Netflix je emitirao njemačku znanstveno-fantastičnu slagalicu, Dark. Nestanak djece u njemačkom gradiću Winden pratila je spora, gotovo labirintski zapetljana horor-priča koja se poigravala samim poimanjem vremena. Nažalost, pred sam kraj sezone Dark je malo posustao, ali zaradio je drugu sezonu od Netflixa koja zasad još nema određen datum prikazivanja.

Ove godine Netflix je najavio danski The Rain, seriju koja je krenula u produkciju još prošlog ljeta. Slično kao i brazilski 3%The Rain je priča o distopijskom svijetu šest godina nakon što je virus pobio skoro sve ljude u Skandinaviji. Serija prati sestru i brata koji će izlaskom iz bunkera uvidjeti da je civilizacija praktička nestala. Trailer završava s poštapalicom “Stay dry, stay alive”, što nije baš “Save the cheerleader, save the world”, ali bit će ga lakše koristiti u nekakvom hashtagu na društvenim mrežama. The Rain će se moći gledati na Netflixu od 4. svibnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861