Alan Wake bi uskoro mogao postati serija – serijala.com
Trenutno čitaš
Alan Wake bi uskoro mogao postati serija

Alan Wake bi uskoro mogao postati serija

Remedy Entertainment i Contradiction Films će u listopadu početi tražiti dom za svoju adaptaciju Remedyjeve cijenjene igre iz 2010., Alan Wake. Peter Calloway, scenarist na Legionu i Marvelovoj seriji na Freeformu, Cloak & Dagger, odabran je za showrunnera potencijalne serije.

Priča igre prati popularnog romanopisca Alana Wakea koji pokušava riješiti misterij nestanka svoje žene za vrijeme odmora u malom izmišljenom gradu američkog pacifičkog sjeverozapada, Bright Falls. Struktura igre sastavljena je od šest epizoda baš kao televizijska serija, a sam razvoj je trajao nešto više od pet godina. Igra je izašla za XBox 360 i PC, a unatoč tome što je odlično prihvaćena od kritike i publike — punokrvni nastavak nije doživjela.

Sam Lake, izvršni producent “Alana Wakea”, ali i  Remedyjevog “Maxa Paynea” je 2015. godine za Polygon objasnio je Remedyjeve planove za nastavak. Lake je odbio reći hoće li serija pratiti kanon uspostavljen u samoj igri, dok je Thomas Harlan (Contradiction Films) rekao kako se nada da će uspjeh serije postaviti Remedy u poziciju da napokon stvori punokrvni nastavak same igre.

Zbog isteklih prava na glazbu koju igra koristi “Alan Wake” više nije dostupan legalno na digitalnim platformama, a ni u fizičkom obliku. Ako hoćete zaigrati igru — morat ćete se okrenuti crnom tržištu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861