Hunters: Objavljen je prvi teaser za Amazonovu seriju o lovcima na naciste – serijala.com
Trenutno čitaš
Hunters: Objavljen je prvi teaser za Amazonovu seriju o lovcima na naciste

Hunters: Objavljen je prvi teaser za Amazonovu seriju o lovcima na naciste

Od izvršnih producenata Jordana Peelea, Davida Weila, Jenne Santoianni i drugih dolazi nova Amazonova serija s Alom Pacinom u glavnoj ulozi. Hunters prati raznoliko društvo lovaca na naciste u New Yorku 1977.

Ova fikcionalna povijesna drama bavi se “Lovcima” koji otkrivaju da visokopozicionirani nacisti žive među nama i u tajnosti kuju zavjeru o stvaranju Četvrtog Reicha u Sjedinjenim Američkim Državama. “Lovci” će ih u tome pokušati zaustaviti pod vodstvom Meyera Offermana (Al Pacino). U glavnim ulogama pojavljuju se Logan Lerman, Kate Mulvany, Saul Rubinke, Carol Kane, Josh Radnor, Lena Olin, Dylan Baker i drugi.

Amazon je seriju naručio još u svibnju 2018., a deset najavljenih epizoda radilo se pod palicom MonkeyPaw Productions i Sonar Entertainmenta. David Weil je autor i showrunner serije koja će se na Prime Videu pojaviti tijekom sljedeće godine.

2 komentara
  • Kako su na kraju unistili The Man In The High Castle dodje mi da propustim ovo. Jos uvek sam pod utiskom mozda i najbesmislenijeg kraja jedne serije.

    No ovo je ipak Al. Samo sto mi se ne svidja sto je na Amazonu. Imam osecaj da unistavaju svaki projekat. Ugasili su Mozart in the Jungle koji je mogao da izgura jos jer je nesvakidasnji projekat i prelepo je. Sjajni Transparent je isto ugasen, iako ne njihovom krivicom. Patriot otkazan. Sneaky Pete isto. Sve upropastise.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861