Citadel: Amazon naručio drugu sezonu 250 milijuna dolara vrijedne serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Citadel: Amazon naručio drugu sezonu 250 milijuna dolara vrijedne serije

Citadel: Amazon naručio drugu sezonu 250 milijuna dolara vrijedne serije

Ako ne znate što je Citadel i ne razumijete zašto je prva sezona koštala 250 milijuna dolara imamo nekoliko odgovara za vas. Prvo, sama serija još nije imala svoju premijeru na Amazonu, a drugo… to je malo kompliciranije. Naručena još 2018., serija prati dvojac tajnih agenata koji se ne sjećaju svoje prošlosti, ali pamte sve svoje vještine. Nešto kao Jason Bourne.

Nadia Singh (Priyanka Chopra Jonas) i Mason Kane (Richard Madden) dvojac su agenata bez pamćenja, a naslovna citadela naziv je međunarodne organizacije špijuna koja im je izbrisala pamćenje nakon što je ista rasformirana. Braća Russo (Avengers: Endgame) se potpisuju kao izvršni producenti serije, a originalni showrunner Josh Applebaum dobio je otkaz jer se Joe Russo nije slagao s kreativnim smjerom u kojem je serija išla pod njegovom palicom. Sve je to razlog zašto je pišljivih šest epizoda prve sezone koštalo četvrt milijarde dolara kada je dobar dio sezone trebao biti nanovo snimljen. David Weil (Hunters) potpisuje se kao showrunner na novim epizodama.

Amazon, osim što je uložio šleper novca u produkciju, planira i različite spinoffove diljem cijelog svijeta. Indijci su počeli snimati svoju seriju u siječnju, a u bliskoj budućnosti krenut će i produkcija na talijanskoj seriji.

Prva sezona Primeove serije Citadel kreće 28. travnja, a snimanje na drugoj valjda će krenuti u narednim mjesecima.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861