Tjedan 21.06. – 27.06. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 21.06. – 27.06.

Tjedan 21.06. – 27.06.

Osim što neke serije završavaju, a neke počinju, ovaj tjedan obilježava povratak Futurame. I to sa dvije epizode! Pred nama je još jedan solidan ljetni tjedan, pogledajte što se sve točno nudi od serije:

Ponedjeljak

Završava posljednja sezona serije Saving Grace sa dvije epizode, a s regularnim emitiranjem nastavljaju FOX-ov Lie To Me i The Good Guys, NBC-ov Persons Unknown te The Secret Life of the American Teenager.

Utorak

Novoj epizodi Law & Order: Criminal Intenta će praviti društvo premijerna epizoda druge sezone Hawthornea.

Srijeda

Tek jedna serija popunjava ovaj dan, riječ je o USA-ovom In Plain Sightu.

Četvrtak

Standardno, kako je to već unatrag nekoliko godina, ljetni četvrtak je dan za nove epizode Burn Noticea i Royal Painsa. A dolazimo i do događaja tjedna – počinje nova sezona Futurame, emitira je Comedy Central, a stižu dvije epizode.

Petak

S trinaestom epizodom završava trenutna sezona Doctor Whoa, a s desetom epizodom završavaju Starzove serije Party Down i Gravity. Ostaje još CBS-ov Miami Medical, no i potonja serija će uskoro završiti, točnije, sljedećeg tjedna se emitira posljednja epizoda.

Subota

CBS emitira Three Rivers, točnije, pretposljednu epizodu još jedne neuspješne serije.

Nedjelja

Ovaj dan je poprilično krcat serijama, barem što se tiče ljetnih standarda. Dolazi nova epizoda Sons of Tucsona, True Blooda, Scoundrelsa, Drop Dead Dive, Army Wivesa i The Gatesa. TNT emitira dvije nove epizode Leveragea, a HBO premijere novih sezona svojih serija. Počinje druga sezona Hunga, te sedma sezona Entouragea.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861