Tjedan: 16. – 22. srpnja. Nakon pet sezona, završava Eureka. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan: 16. – 22. srpnja. Nakon pet sezona, završava Eureka.

Tjedan: 16. – 22. srpnja. Nakon pet sezona, završava Eureka.

Tjedan s malo uzbuđenja donosi nam čitave dvije premijere novih serija, dva finala i jednu premijeru druge sezone. Redom, u četvrtak na TBS-u kreće sitcom Sullivan & Son, koji vas ne bi trebao pretjerano zabrinjavati, a u nedjelju se na Adult Swimu nastavlja već sedma sezona animirane komedije Squidbillies.

U utorak u Kanadi kreće druga sezona navodno sasvim solidne sapunice L.A. Complex, koja je prošle sezone na CW-u postavila impresivan rekord najslabije gledane primetime premijere u povijesti američke televizije. Tipično, obzirom da se radi o boljoj i pametnijoj varijaciji CW-ovih serija. Hajlajt tjedna ipak je finale Eureke, koja će završiti nakon 77 epizoda i pet sezona na Syfyju. Osim toga, u nedjelju na BBC-u završava treća sezona policijske serije Wallander.

I na kraju, dopuna prošlotjednog pregleda, u kojem smo nekako uspjeli izostaviti premijeru mini-serije Political Animals na USA Networku. Zapravo kreće danas (nedjelja, 15. svibnja), pa vas još uvijek stignemo upozoriti na njenu premijeru. Radi se o nečem totalno atipičnom za USA Network — niti su u pitanju detektivi, ni policajci, ni pravnici, ni bilo koja druga vrsta procedurala sa malo čudnijim likovima. Political Animals je politička serija sa Sigourney Weaver u glavnoj ulozi kao tek malo izmjenjena verzija Hilary Clinton, trenutne američke državne tajnice, no više detalja naći ćete u ljetnom vodiču.

5 komentara
  • Eventualno bi se ovdje moglo spomenuti kako nam u Ponedjeljak završava Eureka, finale sezone i serije.

      • Ma ok, ionako nije Eureka najbolja serija na svijetu, malo tko će zamjerit :-)

        Iako, meni će faliti, simpatičan guilty pleasure (kako bi ste vi rekli) koji se ipak kroz zadnje sezone-dvije dosta i “izlizao”. Šteta, rekao bih da je bilo i boljih smjerova kojim je serija mogla ići…

  • a nek je vala. Prava serija za debilkose. Kad mi kaze Family Show ili Not-so-serious smuci mi se. Samo izgovori za nesposobnost

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861