Tjedan 15.02. – 21.02. – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan 15.02. – 21.02.

Tjedan 15.02. – 21.02.

Zavirite u pregled emitiranja serija za tjedan koji je pred nama i saznajte što vas sve čeka u svijetu serija. ZOI su počele (otvorenje je gledalo nešto više od 32 milijuna ljudi na NBC-u) tako je ovaj tjedan siromašniji serijama od prethodnog.

Ponedjeljak:

Kao i posljednjih tjedana tako je i ovaj ponedjeljak najbogatiji serijama. Ima svega, prilično raznovrsno, vjerojatno će se naći za svakoga po nešto, ali ipak manje serija zbog već navedenih ZOI. Iz CW-a nam dolaze nove epizode serija One Tree Hill i Life Unexpected. FOX donosi novu epizodu osme sezone akcijske serije 24 a sestrinska mreža FX novu epizodu napete drame Damages. TNT emitira pretposljednju epizodu prve sezone serije Men of a Certain Age, i ostaju još tri ABC-ove serije čije nam nove epizode dolaze – Make It or Break It, Greek te The Secret Life of the American Teenager.

Utorak:

Utorak je gotovo neprepoznatljiv, dolaze nove epizode tek dviju serija, četvrta epizoda ABC-ove misteriozne serije Lost i trinaesta epizoda CBS-ove kriminalističke drame The Forgotten.

Srijeda:

Ljubitelji akcije i ove srijede mogu doći na svoje jer iz FOX-a stiže šesta epizoda Human Targeta, a sestrinska mreža FX emitira posljednju sezonu serije Nip/Tuck, polako ali sigurno se sezona bliži kraju. Ista stvar vrijedi i za Psych koji se emitira ovaj tjedan – premda se sezona također bliži kraju, kraj serije još nije na vidiku jer je potvrđena nova sezona. Ovu srijedu ćemo pamtiti i po finalu sezone TNT-ove serije Leverage, sa petnaestom epizodom završava se druga sezona.

Četvrtak:

Ovaj dan imamo prilike gledati The Deep End, novu ABC-jevu seriju koja se nije baš proslavila, velike su šanse da ova prva sezona bude ujedno i posljednja. Ljepši spol će se sigurno radovati novim epizodama serija Grey’s Anatomy i Private Practice. A tu je još i nova FOX-ova serija Past Life te USA-ov Burn Notice.

Petak:

Ljubitelji Supermana će uživati u novoj epizodi serije Smallville dok će ljubitelji ostalog SF-a uživati u novoj epizodi nove SyFy-ove serije Caprica. Ne treba zaboraviti da vas i ovaj dan čeka Spartacus, krvava serija prepuna materijala za odrasle koja drži rekord na Starzu.

Subota:

Vjerujemo kako već znate da se subotom emitira tek jedna serija, a to je Legend of the Seeker, ovaj tjedan dolazi dvanaesta epizoda.

Nedjelja:

Kao i proteklih nekoliko tjedana tako i ovaj stižu dvije nove epizode Til Deatha, za one koji vole animirano tu su standardne FOX-ove serije The Simpsons , The Cleveland Show i American Dad. HBO emitira novu epizodu serije Big Love, a od ostaloga ovaj dan ćete moći gledati Desperate Housewives, Cold Case te Brothers & Sisters.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861