Tjedan: 1. – 7. kolovoz – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan: 1. – 7. kolovoz

Tjedan: 1. – 7. kolovoz

Kolega Ivica je na “godišnjem” (neplaćenom, naravno), pa će tokom sljedećih mjesec dana netko od ostatka ekipe uskočiti kao zamjena za tjedne najave. Pregledi gledanosti, nažalost, vjerojatno će izostati, a detaljnost tjednih pregleda ovisit će uglavnom o položaju planeta, vremenu, inspiraciji i/ili volji zamjene za taj tjedan…

Uglavnom, ovog puta kratki pregled zanimljivosti za aktualni tjedan, a za listu emitiranja vas upućujemo na raspored s naslovnice.

Jako je malo bitnih događaja ovog tjedna:

 • Srijeda: Franklin & Bash završava prvu sezonu
 • Četvrtak: Jersey Shore debitira četvrtom sezonom (ugh, *podešava RSS filter*).
 • Petak: Jedan od škartanih NBC-jevih sitcomova, Friends with Benefits, konačno kreće svoj burn off. Također, animirani remake ThunderCatsa (ThunderCats – Ho!) ima svoju premijeru.
 • Nedjelja: Dodjela Teen Choice nagrada (ugh, *podešava RSS filter*), finala sezona za Falling Skies (TNT) i In Plain Sight (USA).

Ostalo… Eliza Dushku gostuje u White Collaru (utorak), a Dane Cook u Louieju. Vas troje vjernijih štovatelja rada Louisa CK-a vjerojatno znate Cooka kao komičara koji često zna “posuditi” materijal svojih kolega, uključujući Louisov. U biti, pogledate li bilo koji Louisov standup na YouTubeu, solidne su šanse da će top comment biti “fuck Dane Cook”. Nego… Koliko je sjajna bila zadnja epizoda, a?

11 komentara
   • Ne znam da li je bolji, ali je meni definitivno draži.
    There is something about those FX comedies.. :D

    Mad Mene nikad nisam mogao gledati.. Dva puta sam pokušao, i nisam otišao dalje od par nastavaka. Breaking Bad sam odgledao 1 i pol sezonu i ostatak već neko vrijeme stoji, nista me ne vuče da to odgledam..

    • Hmmm, apples and oranges, I’d say.

     Znam da ni Mad Men i Breaking Bad nisu pretjerano slični, ali Louie je ipak druga priča. Ja sve tri serije podjednako obožavam. :)

     BTW, zadnja epizoda je bila preluda. Njegov monolog i iskazivanje ljubavi – zakon. :)

     • Ne, apsolutno su dvije jako razlicite stvari. Ali na jednostavnoj skali serija koje su mi drage, Louie polako postaje #1 :)

      Fasciniran sam ovime sto radi. Zadnja epizoda je bila predivna i ujedno grozno smijesna na kraju, na neugodan i tuzan nacin. Simpaticno mi je bilo prosli tjedan ono sa “Who Are You” pjesmom. Tip je obicno nesretan i dotucen, a ovo je potpuno drugacije bilo. Isto tako scena u podzemnoj kada masta herojski potez i onda se trgne iz toga kad zena klekne pred njega. Sjajno :)

     • Slažem se da su to tri veoma različite serije, ali trenutno, kad bi mogao gledati samo jednu, to bi definitivno bio Louie.

     • Meni je osobno bio bolji monolog nakon što je vidio kako autobus obezglavljuje beskućnika. Još ona glazba na violončelu, mrak!

      Uglavnom zakon serija i Louis je genijalac.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861