The Big Bang Theory na RTL-u! – serijala.com
Trenutno čitaš
The Big Bang Theory na RTL-u!

The Big Bang Theory na RTL-u!

Jutarnji objavljuje informaciju da, osim nekoliko povratničkih serija na našim televizijima, ovog ljeta gledamo i The Big Bang Theory.

RTL je otkupio popularnu američku humorističnu seriju za sve vrste geekova današnjice, pa se tako, naslova posve pristojno prevedenog na domaći, Teorija velikog praska počinje prikazivati u ovogodišnjoj ljetnoj shemi.

Da se podsjetimo, u glavnoj ulozi dvoje je cimera fizičara i njihova dva jednako geekasta frenda, te zgodna plavuša susjeda odmah preko puta njihovog stana. Serija je već nakon prve sezone stekla kultni status, a u Americi je donedavno završila treća sezona. Nestrpljivo očekujemo hrvatske prijevode Sheldonovih filozofija!

11 komentara
  • Pohvalno je što su otkupili ovu seriju ali gledanje serije sa hrvatskim titlovima uopće nije smiješno. Jednom sam bezveze skino titlove da vidim kako to “izgleda” i ubilo mi je seriju skroz tako da ne očekujem da će ljudi koji čitaju titlove voljeti big bang. Gledanje svake scene i glume likova te razumijevanje bez pogleda na titlove daje seriji onu pravu “čar”.

  • Pola toga ne kužim bez titlova (pogotovo one znanstvene fore) tako da mi je drago što ću moći gledat bez da se mučim s namještavanjem titlova.

  • Ta serija je apsolutno savršena!!! Jedva čekam gledat ju po milijunti put, i baš me zanima na koje će sve kretenske načine naši prevesti tu znanstvenu spiku :)

  • Jedva cekam da serija krene iako je vec znam na pamet. Zalosno je sto nasi one dobre serije otkupe nakon godinu dvije sto se vec prikazuju u americi, a lose prikazuju godinama uzastopce.

  • TOOOOO!!!!! Sada će i moja stupud sis vidjeti seriju iz koje joj redovito prepričavam dijaloge!! I da, i ja jedva čekam prijevode, ko zna jesu li zaposlili nekog stručnog za prijevode :D :D :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861