It’s Always Sunny in Philadelphia – peta sezona na HTV2 – serijala.com
Trenutno čitaš
It’s Always Sunny in Philadelphia – peta sezona na HTV2

It’s Always Sunny in Philadelphia – peta sezona na HTV2

Putem najave s Hrvatske televizije:

UVIJEK JE SUNČANO U PHILADELPHIJI, 5. – humoristična serija

(IT’S ALWAYS SUNNY IN PHILADELPHIA 5)

četvrtak, HTV2, 05.01.2012., 23:55

U novim epizodama američke humoristične serije “Uvijek je sunčano u Philadelphiji” pratit ćemo nove pustolovine Charlieja, Maca, Dennisa, Slatke Dee i Franka, petero zgubidana, koji vode pub Paddy’s u Philadelphiji. Neprestano spletkarenje i moralno teško iskupljivi potezi vode ih u želji za uspjehom. Iako često nadrapaju, nikako da nauče lekciju iz vlastitih pogrešaka. Ti egocentrični vlasnici irskog puba Paddy’s u Philadelphiji ničega se neće libiti kako bi poboljšali svoje živote, ma koliko njihovi postupci bili vrijedni prijekora.

Možda ćete pomislili da su se u prošloj sezoni zbog propalog mjuzikla i gotovo bliskog susreta sa smrću opametili. Ali razmislite još jedanput.

Stavite pojaseve jer ćete s ekipom ići na putovanje. Pišite bilješke kada Dennis bude izlagao svoju metodu zavođenja. Od hrvanja za vojnike koji se vraćaju iz rata, preko potpore svjetskoj ekonomiji, pa sve do ušuljavanja na državno prvenstvo u bejzbolu, ni u ovoj sezoni vlasnicima puba neće nedostajati spletki.

A to je tek vrh ledene sante u kojoj ima oplodnje u epruveti, fetiša na odjeću, interventnih akcija, natjecanja u ispijanju alkohola, spojeva putem interneta i hrpetine mačaka. Ah, da. Jesmo li spomenuli i Zelenoga? U petoj sezoni serije svi će pronaći nešto za sebe.

Seriju Uvijek je sunčano u Philadelphiji osmislili su Rob McElhenney i njegovi izvršni producenti Charlie Day i Glenn Howerton. Michael Rotenberg i Nick Frenkel također su bili angažirani kao izvršni producenti.

Serija je 2011. osvojila Satellite Awards kao najbolja serija u kategoriji humoristične serije ili mjuzikla.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861