Recenzija: Silicon Valley je i u drugoj sezoni jedna od najboljih komedija televizije – serijala.com

Ovog je proljeća HBO je imao svoj najbolji humoristični blok ikada — uz Veep stajala je još bolja druga sezona komedije o usponima i padovima nemilosrdnog svijeta Silicijske doline.

 1. Marin says:

  Ekvivalent dick jokeu u ovoj je sezoni definitivno SWOT analiza treba li pustiti onog lika da pogine ili ne :) Vrhunac odlične sezone.

 2. Dragan Gjorgiev says:

  Russ Hanneman je investitor ne gavin bellson on je the bad guy inače jako mi se sviđa serija slažem se sa svega toga napisanom

 3. Rotha says:

  Odlična serija, 2. sezona još bolja. To je prva serija nakon P&R s kojom se stvarno nasmijah. Možda određenom dijelu publike, koja ne prati baš IT teme, neće biti toliko smiješna, ali u svakom slučaju odlična….Ne mogu vjerovati da postoje osobe koje su u stanju kritizirati seriju/film radi spolne, rasne, rodne, seksualne ili bilo koje druge (ne)raznolikosti, jednostavno nemam komentara…

  Sve u svemu @KresimirVinscak:disqus prva recenzija s kojom se slažem i to potpuno, kao da sam je ja pisao…osobito ova kritika za pretjerano dramatiziranje iz epizode u epizodu.

 4. Sauron's Finest says:

  prva sezona fenomenalna, druga još bolja; uz louia, najbolja komedija na tvu

 5. Damir says:

  Evo nakon recenzije poceo gledati i sad sam na 7 epizodi i mogu samo reci da su iz epizode u epizodu sve bolji i bolji.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *