Recenzija: Masters of Sex — Kvaliteta koja pokriva nedostatak duše – serijala.com

Uz grozan naslov serije, Masters je još uvijek samo vrlo dobar, ali ne i odličan.

 1. Leonida says:

  Nisam ispratio dovoljno serija ove jeseni da bih doneo konačnu odluku, ali mislim da je ovo najbolja nova serija.
  Kada možemo da očekujemo mini recenzije nekih top10 novih serija?

 2. Robisierra says:

  Nakon odgledane tri epizode mogu reći da serija ima dobar potencijal postati jako dobra 7,5/10

 3. konkvi says:

  – Californication i jebavanja Davida Duchovnyja postala su naporna nakon dvije godine,-

  istina,ja sam nakon treće rekla zbogom. mogli su i oni,pa bi bar po nečem bilo zapamćeno. ovako, od nekih epizoda se i želudac zna okrenuti.

  borgie nisu loše. ostalo,osim dextera i donovana, nije bio moj ukus, posebno ne ona mrtva spašavateljica duše ili čega li već. masters tek trebam vidjeti ali nije da me nešto privlači.

  • gormar says:

   Ne bogohuli….Dead like me je nešto posebno…pa i u odnosu na Master…(iako sam pogledao samo pilot-tako da nisam meritoran za konačni su).Ali…Dead like me je najbolje što je Fuller,za mene naravno,ikada osmislio.

   • konkvi says:

    pardon ali kao prvo, likovi neopisivo antipatični, posebno glavna glumica. kao drugo, boring za boga miloga,iz epizde u epizdu jedan te isti dosadan zadatak. sastanak u restorančiću, dobiju papiriće i trk do novih mrtvaca. niti neke posebne priče, niti poante, ništa. mama i sestra fuckin otuđena stvorenja, meni je to bio užas. robotizirano. i točka.

  • Branimir says:

   zadnja sezona Californication je čak i bila OK (barem meni) otkako su uveli nove likove neke ;)

 4. Gattaca! says:

  Masters na jesenskom vrhu “novih”, uz britanski The Wrong Mans. Sleepy Hollow i Agents of SHIELD su ipak koplje ispod. Ali i uz to, svejedno nije, barem još uvijek, serija koju se “jedva čeka” idući tjedan.

  • gormar says:

   Drago mi je da još netko sem mene gleda The Wrongs man…ja pogledao 5 epizoda-i oduševilo me…opuštajuće,zanimljivo i ugodno osvježenje..:)

 5. Silvio says:

  Nije ovo baš po istinitoj priči. U stvarnom životu Mastersova žena je imala dvoje djece u vremenu događaja iz serije (u kojoj je kao neplodna), lik Scullyja je potpuno izmišljen…

  Ali ako se izuzme taj “Abraham Lincoln: Vampire Hunter” štih s događajima uljepšanim da budu zanimljivi gledateljima – sasvim je OK. Samim time što me pilot zaintrigirao da jednog dana pogledam ostatak, i po mom ukusu spada u vrh ovojesenske ponude (nažalost grozne).

  • Krešo says:

   Tko kaze da “po istinitoj prici” iskljucuje kreativnu slobodu?

   • Silvio says:

    Da, ali nije ovo Duck Dinasty, ovo je ozbiljna i navodno biografska serija. Ostavlja sumnje što sve drugo autori rade s figom u džepu. Plus gorak okus jeftinog marketinškog trika. Ako CBS engleskom detektivu dade ime Sherlock Holmes – baš me briga što oni rade u svom eksploatacijskom proceduralu. Tko to uopće gleda. Od ozbiljne serije očekujem ili da se drže fakata ili neka likovima promijene imena.

 6. Branimir says:

  “Weeds, nakon uvođenja suludih plotlineova sa švercanjem Meksikanaca” o, bilo je i mnogo gorih stvari nakon Meksikanaca :)

 7. Danijel Jedriško says:

  Dobro iskorišten homage “Dead like me” kao jednoj od najboljih otkazanih serija ikada ali pobogu “Borgije” su bile jako dobra serija, pogotovo u drugoj sezoni, a kad su se konačno sve figure postavile di su trebale onda su ju otkazali. Bez razloga, jer nit je mlaka nit je slaba. Možda je malo presapuničasta. Ovo ima jako dobar potencijal ali treba vidjeti kako će se odviti sezona.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *