Kompletan vodič: Jesen 2014 – Stranica 9 – serijala.com
Trenutno čitaš
Kompletan vodič: Jesen 2014

Kompletan vodič: Jesen 2014

Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo

sho

Homeland

Kada je posljednji puta neka serija tako prošla put od jedne od najhvaljenijih drama do podrugivanja i kritiziranja? Ne, treća sezona nije bila tako loša, samo je bila dosta lošija u usporedbi s zbilja sjajnom prvom sezonom. Treća sezona učinila je ono što je možda trebalo biti napravljeno ranije, no teško je predbaciti odugovlačenje obzirom na… ok, zbilja je teško tapkati oko neke teme bez spoilanja. Recimo samo da u četvrtu sezonu ulazimo s nešto malo skepse, no još uvijek s nadom da autori mogu naći novu svrhu u praktički novom početku serije. (5. listopada)

https://www.youtube.com/watch?v=uf15BBlJw30

The Affair

Najnovija Showtimeova drama ima poprilično interesantnu postavu. Dominic West (The Wire) i Maura Tierney (ER) te Joshua Jackson (Fringe) i Ruth Wilson (Luther) glume dva oženjena para, a serija prati “dva braka i jednu prevaru koja prijeti njihovom uništenju, ispričana iz muške i ženske perspektive”. Čitajući najave zbilja ne znamo što da mislimo, osim da nam se dopada glumačka postava, ali HitFix kaže da serija “nije ono što biste očekivali ako ste samo pročitali kratke opise.” Dovoljno smo zainteresirani da pogledamo pilot i vidimo kuda se kreće. (12. listopada)

https://www.youtube.com/watch?v=WqvJSTNqNks

Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
21 komentar
 • još uvijek ništa od full screen videa?
  inače ova sezona je stvarno užas, osim flasha ništa a ne bi ni njega da ne gledam Arrow. Strah me da će bit epizoda koje počnu u jednoj seriji a završe u drugoj :s

 • Ovo je zaista jako dobro.
  Vidim samo dvije da fale.

  South Park – 24.09. Comedy Central
  I vidim da si Houdinia stavio iako je mini-serija, pa možeš i

  Olive Kitteridge – 02.11. HBO

 • 1) Pravda za Željka Ivaneka! Hoće li on ikada dobiti ulogu u kojoj nije neki smutljivac?

  2) Super što ste izdvojili i Britance, teško je naći njihove nove serije tako popisane na jednom mestu. :)

 • stvarno najmanje privlačna jesen do sada, ali ipak sam si odvojio neke u moru prosječnosti i nezanimljivosti.. nadam se ipak da će mi nešto izroniti iznad trenutne etikete “najbolje od najgoreg”.. daklem, dajem šanse:
  ABC – 0, ništa, zero, zilch
  CBS – scorpion (iako mi je dosta serija tipa numbers, breakout kings, mind games, sa svojim supertimovima koji pomažu vladi)
  FOX – gotham, gracepoint (mislim da mi je netko od vas u jednom trenutku rekao da su obećali drugačiji završetak, pa ću vjerojatno pogledati.. ili pročitati taj kraj na wikipediji), mulaney (iako ne miriše na dobro), red band (nakon pilota bojim se da neću nakon 2. gledat)
  NBC – A to Z, constantine (jer se za početak sve stripovske moraju pogledat), marry me
  CW – flash
  Showtime – the affair
  UK – the drive, the missing
  Ostalo – transparent

  Ako bih pooštrio kriterije, mislim da bi preživjeli gotham, marry me, flash, transparent..

 • Ja se veselim ovoj The Affair na Showtimeu. To bi mogla biti jos jedna intimisticka serija poput Rectifyja ili Leftoversa s kojim debelo kasnim usput. Glumi Dominic West poznatiji kao Mcnulty a jedan od producenata je Eric Overmyer, jedan od scenarista The Wirea. Zvuci obecavajuce.

 • Pogledah danas pilot TWD-a na FOX-u našem da se malo prisjetim i nevjerovatno koliko je bio dobar tada.

 • Po meni je Boardwalk napravio prevelik skok vremena(7 godina?) u kojem nismo vidjeli Caponea kako je postao glavni, te što se desilo s Rothsteinom.
  po meni zasad solidne 2 epizode.

 • Već sam krenuo pisat kako ste omašili Mentalist, ali sad vidim da finalna sezona kreće tek u siječnju 2015. :)

 • Brooklyn 99 mi je simpa serija ali mi nika dnece biti jasan emmy za sanberga. Pa karakter je jedna blijeda i isforsirana kopija Shawna iz Psych-a uz to vrlo antipatican glumac ovaj Sanberg ili kako se vec zove

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861