Kompletan vodič: Jesen 2013. – Stranica 8 – serijala.com
Trenutno čitaš
Kompletan vodič: Jesen 2013.

Kompletan vodič: Jesen 2013.

Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo

FX / FXX

American Horror Story: Coven

Prvi mačići se bacaju u vodu, ne? Prvu sezonu AHS-a trudimo se zaboraviti i percipiramo ju samo kao zagrijavanje i uvertiru u Asylum, koji je započeo fantastično i završio fantastično, usprkos par usporenih i nekohezivnih epizoda sredinom sezone. Ove godine napuštamo šezdesete i mentalnu instituciju i selimo u suvremeni New Orleans (uz flashbackove u 1830-te) gdje će u središtu radnje biti vještice koje su preživjele pokolj u Salemu. Promotivni posteri i traileri standardno su jezivi, a uz odlična pojačanja standardnoj glumačkoj postavi (Kathy Bates, Gabourey Sidibe, Angela Bassett, Danny Huston), nadamo se još jednoj solidnoj priče iz AHS tvornice.

It’s Always Sunny in Philadelphia i The League

Veteranski sitcom duo na kojeg uvijek možemo računati da će nas istovremeno šokirati i nasmijati do suza ove se sezone preselio na FXX i na novu večer, srijedu. Nije nam u potpunosti jasno zašto je FX odlučio emitirati svoje originalne serije jedne nasuprot druge (The Bridge i American Horror Story također se emitiraju srijedom), no zasad su zadovoljno gledanošću koju su sitcomi zabilježili svojim premijerama.

Sons of Anarchy

Premijera šeste sezone Sons of Anarchyja bio je najgledaniji program u povijesti FX-a, a serija je time postala druga najgledanija kabelska serija (slabije gledana samo od The Walking Deada), ostavivši tako iza sebe popularne veterane kao što su Breaking Bad i True Blood. Već smo u nekoliko navrata izrazili svoje nezadovoljstvo serijom — njezinim neostvarenim potencijalom i strahom od poštenog razvoja priče. Ove sezone, stvari se nisu puno promijenile — Jax je i dalje na čelu kluba, i dalje pokušava balansirati klub i obiteljski život, Clay je i dalje živ kao državni neprijatelj broj 1, a Gemma i Tara se i dalje bore za mjesto prve žene u Jaxovom životu. I naravno, ono što je najvažnije — serija je i dalje nepresušan izvor brutalnog i maštovitog nasilja.

Pročitaj još

http://www.youtube.com/watch?v=IdezEkVYhVc

Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
20 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861