Kompletan vodič: Jesen 2013. – Stranica 7 – serijala.com
Trenutno čitaš
Kompletan vodič: Jesen 2013.

Kompletan vodič: Jesen 2013.

Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo

HBO

Boardwalk Empire

Boardwalk Empire se našao na televiziji u krivo vrijeme – kao izuzetna drama vrhunske produkcije, s odličnim talentom i ispred i iza kamere, nikako da dobije priznanje i popularnost koju zaslužuje. HBO-ova publika fokusirana je na True Blood i Game of Thrones, a konkurencija za televizijske nagrade ovih je dana toliko jaka da se serija nije uspjela izboriti ni za jednu nominaciju za Emmy u ključnim kategorijama. Četvrta sezona serije prati Nuckya Thompsona u novoj fazi života na početku 1924. godine, osam mjeseci nakon događaja iz prethodne sezone.

http://www.youtube.com/watch?v=ge7MGTo6XVE

Eastbound & Down

Pred više od godinu dana, kada je završila treća sezona, očekivalo se da će to biti posljednja. Autori su tako najavili još godinu prije, iako HBO to nije službeno zapečatio. No, nedugo po završetku sezone, HBO je ipak objavio da naručuje novu sezonu, da bi prošlog lipnja — opet službeno — najavio da će četvrta sezona definitivno biti posljednja. Jedan od najosebujnijih televizijskih likova, sigurno najvulgarnijih i najkraćeg fitilja. Bio bi i među najlegendarnijim, no serija nikad nije stekla veću mainstream popularnost.

http://www.youtube.com/watch?v=Qy3jeAHM1Lk

Hello Ladies

Nakon višegodišnje suradnje, Merchant i Ricky Gervais sada rade na odvojenim projektima. Dok Gervais za britanski Channel 4 radi komičnu dramu Derek (koja je upravo ovih dana napravila tranziciju prema Netflixu), Merchant nastavlja suradnju sa HBO-om. Pretplatnička kabelska mreža naručila je osam epizoda serijekoju, uz Merchanta, potpisuju njegovi kolege sa britanskog The Officea, Lee Eisenberg i Gene Stupnitsky. Merchant će ujedno uskočiti u glavnu ulogu, kao nespretni Britanac koji traži djevojku svojih snova u Los Angelesu. Problem je što njegov “tip” djevojaka — uspješne, zgodne i glamurozne — ne padaju na tipove kao on.

http://www.youtube.com/watch?v=wPEYvhOL_dI

Pročitaj još

Treme

Postali smo toliko razmaženi kad je u pitanju Treme da nam je prvo pitanje na pameti kada je HBO najavio posljednju sezonu od pet epizoda bilo: “A zašto im nisu mogli dati standardnu sezonu od deset epizoda kad su je već naručili?” Ipak, zahvalni smo HBO-u što nam je podario 36 jednosatnih epizoda s likovima iz New Orleansa, no nikad nam neće biti jasno kako se univerzalno veličanje serije od strane kritičara nije uspjelo prevesti u priznanje od strane Emmya. Posljednja sezona emitirat će se u prosincu.

http://www.youtube.com/watch?v=m746YC5_fUw

Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
20 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861