Kompletan vodič: Jesen 2013. – Stranica 6 – serijala.com
Trenutno čitaš
Kompletan vodič: Jesen 2013.

Kompletan vodič: Jesen 2013.

Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo

CW

Arrow

Ako ćemo biti potpuno iskreni, nismo baš previše očekivali od prve sezone CW-ovog Arrowa. Da, mreža je prije toga imala već superheroja u svojoj postavi, i to jednog od najpoznatijih, u deset sezona dugom Smallvilleu, ali ta je serija većinom bila rezervirana za štovatelje Supermana. Nikad baš najkvalitetnija, serija se oslonjavala više na camp faktor i “zlikovac tjedna” format, ali tu i tamo je pokazivala trenutke briljantnosti (7×16 Descent). No, Smallville je završio, a na njegovo mjesto došao je Arrow. Mračniji, zanimljiviji, zabavniji… bolji. Arrow je pokupio nešto od Nolanovih Batmana, ne baš previše, jer ipak je ovo CW. No, priznajemo da smo bili ugodno iznenađeni prvom sezonom. Arrow se vraća 9. listopada i jedna je od povratničkih serija kojima se najviše veselimo.

Reign

Priča o Mariji I., kraljici Škotske — kao petnaestgodišnjakinji koja se udaje za četrnaestogodišnjeg francuskog kraljevića Franju II. Mariju će utjeloviti Adelaide Kane (Teen Wolf), a Franju Toby Regbo (One Day). CW se ne može baš riješiti svojih utega, pa Reign nije baš impresionirao u foršpanima, osim ako se ne palite na sirotnjski Gossip Girl u 16. stoljeću. Možda nas CW iznenadi, ali baš se i ne nadamo tome.

http://www.youtube.com/watch?v=FRpcOUiJJdc

The Originals

CW će ove jeseni predstaviti spin-off svoje trenutno najuspješnije serije, The Vampire Diaries. Bova serija pratit će “originalnu obitelj”, odnosno originalne vampire te u glavnu ulogu smješta Josepha Morgana (Klaus), a Phoebe Tonkin, koja je sa The Secret Circlea prešla na Vampirske dnevnike, bit će dio nove serije. Premisa i likovi već su predstavljeni tokom prošle sezone matične serije.

http://www.youtube.com/watch?v=WTKj52BUEeU

Pročitaj još

The Tomorrow People

Adaptacija istoimene britanske serije o nadarenim mladim ljudima, predstavnicima novog koraka u evoluciji ljudske vrste. Glumačku postavu čine, Robbie Amell (Revenge), Luke Mitchell (H20: Just Add Water), Peyton List (Mad Men), Aaron Yoo (Disturbia), Mark Pellegrino (Supernatural). A producentsku ekupu čine vrlo vrlo poznati Greg Berlanti (Arrow), Julie Plec (The Vampire Diaries). Robbie Amell je Stephenov mlađi bratić (Arrow), pa eto i njega malo na CW-u. The Tomorrow People ne izgleda posebno zanimljivo, pogotovo ne nama starcima, ali nešto mlađoj generaciji bi se možda mogao i svidjeti.

http://www.youtube.com/watch?v=JwXVsRUi53k

SerijaŽanrDatum premijere
The OriginalsFantastika3. listopadaNovo
The Vampire DiariesFantastika3. listopada
Hart Of DixieDrama7. listopada
Beauty and the BeastFantastika7. listopada
SupernaturalFantastika8. listopada
The Tomorrow PeopleFantastika9. listopadaNovo
ArrowFantastika9. listopada
ReignDrama17. listopadaNovo
The Carrie DiariesDrama25. listopada
Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
20 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861