Kompletan vodič: Jesen 2013. – Stranica 5 – serijala.com
Trenutno čitaš
Kompletan vodič: Jesen 2013.

Kompletan vodič: Jesen 2013.

Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo

NBC

Dracula

Serija čiji je showrunner Daniel Knauf, autor HBO-ovog Carnivalea, adaptacija bezbroj puta ekranizirane priče o grofu Drakuli, kojeg glumi Jonathan Rhys Meyers iz Tudora. Prati popularnog vampira koji “stiže u London pod krinkom američkog poduzetnika te tvrdi da želi dovesti modernu znanost u viktorijansko društvo.” Deset epizoda je naručeno za prvu sezonu.

http://www.youtube.com/watch?v=Z1jVcmDH43Y

Parenthood

Kao što je slučaj i s The Good Wife, Parenthood svake sezone pleše na rubu prihvatljive gledanost i, na svu sreću, NBC ne odustaje od serije. Također, serija je iznimka broj 2 koja potvrđuje pravilo o dramskoj dominaciji kabelskih mreža. No, možda je još impresivnija činjenica da serija i nakon četiri sezone još uvijek ima kompletnu glumačku postavu koja je prepuna respektabilnih televizijskih faca (Peter Krause, Lauren Graham, Craig T. Nelson). Uvjerljivo najbolja i najrealističnija obiteljska drama na televiziji, Parenthood će u petoj sezoni biti testiran četvrtkom. Nakon četiri godine emitiranja utorkom, serija se seli na novu večer, i to kontra iznimno popularnog ABC-jevog Scandala, koji je protekle sezone prerastao u američko omiljeno grešno zadovoljstvo.

Parks and Recreation

Zahvalni smo NBC-u što su proljetos poštedjeli Parks & Rec u pokolju sitcoma, no, nažalost, budžet serije je srezan, što je rezultiralo odlaskom Rashide Jones i Roba Lowea. (Odlazak u London za snimanje jednosatne premijere šeste sezone stoga i nije najlogičniji potez, no što je, tu je.) Sitcom će sada imati težak zadatak — poslužiti kao odskočna daska za tri nova sitcoma i relocirani Parenthood, i to nasuprot najgledanijeg sitcoma na televiziji — The Big Bang Theory. No, ako itko može izvršiti takav zadatak, onda su to Leslie Knope i Ron Swanson.

The Michael J. Fox Show

Jedna od najljepših priča iduće sezone bit će, toplo se nadamo, trijumfalni povratak Michaela J. Foxa u prvoj glavnoj televizijskoj ulozi više od deset godina nakon što se povukao sa Spin Cityja zbog Parkinsonove bolesti. Uvijek rado, makar nakratko, viđen kao gost u serijama poput Boston Legala, The Good Wife, Scrubsima ili Curb Your Enthusiasm, Fox se sada vraća u “punom radnom odnosu”, u polu-autobiografskoj komediji sa svojim imenom uguranim u naslov. Mike Henry je bivši voditelj koji se sa televizije povukao zbog bolesti i želje da više vremena provede sa obitelji, a sada se trijumfalno vraća pred kamere.

http://www.youtube.com/watch?v=SXl-krlLoxg

Pročitaj još

The Blacklist

Navodno je The Blacklist jedan od najbolje primljenih NBC-jevih pilota kod testne publike posljednjih godina. Garantira li to nužno uspjeh? Ne. Ni kvalitetu. Kao miks Followinga, Hannibala i Person of Interesta, The Blacklist djeluje kao neobičan procedural — traženi serijski ubojica predaje se FBI-ju i nudi suradnju s mladom agenticom kako bi joj pomogao u pronalasku i privođenju brojnih drugih kriminalaca. Čudno je vidjeti Jamesa Spadera a) proćelavog i, b) u ulozi negativca nakon što smo ga godinama gledali kao Alana Shorea u Boston Legalu i The Practiceu.

http://www.youtube.com/watch?v=k9_qgX7pTlc

SerijaŽanrDatum premijere
The Black ListDrama23. rujnaNovo
Chicago FireDrama24. rujna
RevolutionFantastika25. rujna
Law & Order: SVUDrama25. rujna
Parks and RecreationKomedija26. rujna
The Michael J. FoxKomedija26. rujnaNovo
ParenthoodDrama26. rujna
Saturday Night LiveKomedija28. rujna
IronsideDrama2. listopadaNovo
Welcome to the FamilyKomedija3. listopadaNovo
Sean Saves the WorldKomedija3. listopadaNovo
DraculaFantastika25. listopadaNovo
GrimmFantastika25. listopada
Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
20 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861