Kompletan vodič: Jesen 2013. – Stranica 4 – serijala.com
Trenutno čitaš
Kompletan vodič: Jesen 2013.

Kompletan vodič: Jesen 2013.

Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo

FOX

Almost Human

Godina je 2048., naš se protagonist, policajac John Kennex (Karl Urban) probudio iz višegodišnje kome i sad se mora vratiti na posao. Naravno, postoji caka — novost u policijskim redovima jest da svaki policajac mora imati partnera robota. I tu se razvija nesvakidašnje prijateljstvo između Kennexa i Doriana (Michael Ealy), koji je jedan od ranijih modela i koji još uvijek spoznaje i osjeća ljudske emocije. Naša je jedina želja da Almost Human ne bude futuristički buddy-cop procedural, već serija s barem malom dozom serijaliziranosti. Showrunner i autor je Fringeov J.H. Wyman, a upravo je ta serija na Foxu krenula kao SF-ovski procedural, a kasnije prerasla u jednu od najdražih nam serija sa kompleksnom mitologijom.

http://www.youtube.com/watch?&v=ykwxg534yAw

Brooklyn Nine-Nine

All star ekipa ispred i iza kamere dovoljan su razlog za početno povjerenje, iako trailer možda ne prodaje seriju u potpunosti. Autorski dvojac čine Mike Schur, scenarist na Officeu te koautor i showrunner Parks and Recreationa, zajedno sa Danielom J. Goorom, scenaristom Stewartova The Daily Showa, Conanova Late Nighta te Parks and Recreationa. Goor će preuzeti vođenje nove serije, dok Schur nastavlja na obnovljenim Parksima. Također, jedan od najzvučnijih televizijskih ansamblova čine Andy Samberg, Andre Braugher i Terry Crews kao detektivi u bruklinškoj četvrti.

http://www.youtube.com/watch?v=D1UzmW77F30

New Girl

U prvoj je sezoni New Girl bila The Zooey Deschanel Show – dvadeset minuta tjedno u kojem scenaristi izmišljaju što luđe načine da naprave budalu od Jess Day. Međutim, FOX-ov sitcom u drugoj je sezoni doživio transformaciju i pozitivnu promjenu u kvaliteti kakvu još nismo vidjeli od transformacije Parks & Reca nakon mlake prve sezone. New Girl je sada sitcom s nezamjenjivim i jedinstvenim ansamblom u centru, a ne pojedinačnim “adorkable” likom. Pametne odluke oko razvoja likova i njihovih veza koje je donijela autorica serije Liz Meriwether napokon su od New Girl stvorile sitcom na koju FOX može biti ponosan – iako je gledanost u drugoj sezoni popustila.

http://www.youtube.com/watch?v=NrXoBy9zOec

Pročitaj još

Sleepy Hollow

Nadnaravni triler smješten u gradić “opustošen u borbi između dobra i zla”. U svojoj ranoj recenziji ove serije, Alan Sepinwall sa HitFixa napisao je: “Iskreno, ne mogu vam reći je li Sleepy Hollow dobra ili loša serija — a pogledao sam pilot dva puta. Pretpostavljam da je loša, i da će se to potvrditi u narednim epizodama prve sezone. Ali ako je loša, loša je na upečatljiv, čudan i zabavan način. To je serija koja ide do krajnosti, ne ispričava se zbog svojih ekscesa i nikad, nikad nije dosadna.” Ovih par rečenica, u paru sa trailerom, trebalo bi biti dovoljno da sami odlučite je li ovo serija koju želite gledati. Sukreirali su je Alex Kurtzman i Roberto Orci, dvojac producenata-scenarista koji su trenutno jedni od popularnijih u Hollywoodu. Između ostalog, supotpisali su Alias, Fringe i posljednja dva Star Trek filma — no sve to uz pomoć J.J.-a Abramsa. Bez njega, znate ih kao autore Hawaiija Five-0, scenariste Transformera i Cowboys & Aliens

http://www.youtube.com/watch?v=1hFg9qS_u3w

SerijaŽanrDatum premijere
Sleepy HollowFantastika16. rujnaNovo
BonesDrama16. rujna
DadsKomedija17. rujnaNovo
Brooklyn Nine-NineKomedija17. rujnaNovo
New GirlKomedija17. rujna
The Mindy ProjectKomedija17. rujna
GleeDrama26. rujna
The SimpsonsAnimacija29. rujna
Bob's BurgersAnimacija29. rujna
Family GuyAnimacija29. rujna
American DadAnimacija29. rujna
Almost HumanFantastika4. studenog
Raising HopeKomedija8. studenog
Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
20 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861