Kompletan vodič: Jesen 2013. – Stranica 3 – serijala.com
Trenutno čitaš
Kompletan vodič: Jesen 2013.

Kompletan vodič: Jesen 2013.

Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo

CBS

Hostages

Hostages ima dvije “odlike” kojima nas definitivno nije privukao — prvo, emitira se na CBS-u, a kao drugo, producent je Jerry Bruckheimer, koji je ondje svojedobno imao abnormalan broj serija. Međutim, ono što nas je privuklo seriji jest izvrsna glumačka postava koju predvodi Toni Collette, a koja nam nedostaje još od United States of Tara. Priča o liječnici kojoj prijete smrću obitelji ukoliko ne ubije predsjednika SAD-a na operacijskom stolu mogla bi biti prava jesenska poslastica, ukoliko ispuni svoj zadatak serije “ograničenog emitiranja” i ponudi nam zahvalan početak, sredinu i kraj.

http://www.youtube.com/watch?v=8thzMN2jj6c

How I Met Your Mother

How I Met Your Mother ove jeseni ulazi u svoju posljednju sezonu, a serija nam je u finalu prošle sezone konačno dala kratki pogled na simpatičnu Tedovu suprugu. U biti, daleko od toga da nas je previše svrbjelo tko je zapravo famozna majka, no cijelo to promašeno teasanje povuklo je za sobom nekad vrlo zabavnu i dobru komediju koju smo već davno prestali pratiti. Svejedno, dalo bi nas se nagovoriti da pružimo posljednju šansu seriji, a trailer kojum je najavljuju prilično je dobar i duhovit:

http://www.youtube.com/watch?v=GvGINTSU2AI

The Crazy Ones

Robin Williams vraća se na televiziju nekih 15-ak godina nakon što su prošli dani njegove najveće slave. Danas više ne može sam prodati filmski hit, no može li televizijsku seriju? Pripomažu mu Sarah Michelle Gellar, popularna Buffy koja se vraća nakon neuspjeha sa CW-ovim Ringerom te James Wolk kojeg smo prvo zapazili u brzo otkazanom Lone Staru, a sada ga gledamo u šestoj sezoni Mad Mena. Williams glumi neozbiljnog, ali genijalnog vlasnika marketinške agencije, Sarah Michelle je njegova staloženija i ozbiljnija kćer, a Wolk šarmantni i samopouzdani marketingaš. David E. Kelley je izvršni producent i scenarist, a kako je ionako uvijek vrlo sklon ekscentričnosti i humoru, polusatna “čista” komedija možda će bolje odgovarati autoru koji se specijalizirao za pravničke drame i dramedije (The Practice, Ally McBeal, Boston Legal).

http://www.youtube.com/watch?v=Qz-8JoUQzE0

The Good Wife

Svakog svibnja čekamo popis otkazanih serija i svakog svibnja očekujemo da ćemo na njemu pronaći The Good Wife. Na svu sreću, CBS prepoznaje vrijednost u ovoj iznimci koja potvrđuje pravilo da su sve dobre dramske serije ovih dana na kabelskoj televiziji. S petom sezonom na vidiku, The Good Wife će na kraju ove sezone već imati preko sto epizoda iza sebe – nešto čemu se prije par godina nismo nadali ni u najluđim snovima. Serija je po drugi put zaredom ignorirana od strane Emmya – ove godine čak ni Julianna Marguiles, miljenica glasača i prethodna dobitnica Emmya, nije nominirana. No, to ne znači da je The Good Wife popustila u kvaliteti. Dapače, konstantno uspijeva održati kvalitetu na zavidnoj razini, a velika promjena u strukturi odvjetničkih tvrtki natuknuta proljetos najavljuje potencijalno najbolju sezonu dosada.

http://www.youtube.com/watch?v=jo_UZh-YPU0

The Millers

Will Arnett je, hvala Bogu, uspio izaći iz noćne more zvane Up All Night, a Margo Martindale će barem privremeno morati prestati ubijati ljude u FX-ovim serijama kako bi preuzela ulogu Arnettove majke u Millersima. Trailer ne izgleda naročito sjajno, zasad smo skloni igrati na kartu povjerenja, ne samo glumačkim imenima, već autoru Gregu Garciji (My Name is Earl, Raising Hope). CBS je i lani imao jedan multi-cam sitcom koji je obećavao, 2 Broke Girls, nadajmo se samo da će The Millers izbjeći strmoglavi pad i stereotipne zamke dviju švor cura. Glavni glumački trio zaokružuje Beau Bridges.

SerijaŽanrDatum premijere
MomKomedija23. rujnaNovo
HostagesDrama23. rujnaNovo
How I Met Your MotherKomedija23. rujna
2 Broke GirlsKomedija23. rujna
NCISDrama24. rujna
NCIS: Los AngelesDrama24. rujna
Person of InterestDrama24. rujna
Criminal MindsDrama25. rujna
CSIDrama25. rujna
The Crazy OnesKomedija26. rujnaNovo
The Big Bang TheoryKomedija26. rujna
Two and a Half MenKomedija26. rujna
ElementaryDrama26. rujna
Hawaii Five-0Drama27. rujna
Blue BloodsDrama27. rujna
The Good WifeDrama29. rujna
The MentalistDrama29. rujna
We Are MenKomedija30. rujnaNovo
The MillersKomedija3. listopadaNovo
Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
20 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861