Kompletan vodič: Jesen 2013. – Stranica 2 – serijala.com
Trenutno čitaš
Kompletan vodič: Jesen 2013.

Kompletan vodič: Jesen 2013.

Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo

ABC

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

Najzvučniji i najiščekivaniji televizijski projekt iduće sezone. Marvelov filmski univerzum počeo je curiti i na televiziju, a možemo se samo nadati da bude podjednako uspješan, zabavan i opsežan. Joss Whedon je manje-više preuzeo konce franšize, raznio umove nas geekova u The Avengersima, a sada će pokušati prenijeti dio te magije na nešto manje ekrane. Režira pilot te supotpisuje njegov scenarij, zajedno sa svojim burazom Jedom Whedonom i njegovom suprugom Maurissom Tancharoen, kojima potom preupušta vođenje serije. Radnjom, serija će se odvijati nakon događaja u Avengersima, a Whedon je iz mrtvih vratio agenta Phila Coulsona (Clark Gregg) koji će predvoditi agente S.H.I.E.L.D.-a koji rješavaju prljavi posao i dosadnu papirologiju umjesto Marvelovih glavnih heroja.

Once Upon a Time in Wonderland

Spin-off bajkovitog Once Upon a Time, a već po naslovu očito je da se radi o adaptaciji klasične bajke Lewisa Carolla, Alisa u zemlji čudesa. Jane Espenson (Battestar Galactica, Caprica) vodi novu seriju o neobičnom i čarobnom mjestu sa druge strane zečje rupe, mlada i uglavnom nepoznata Sophie Lowe glumit će Alisu (iz zemlje čudesa), a John Lithgow posuđuje glas Bijelom zecu. Vremenski, odvijat će se paralelno sa matičnim Once Upon a Time, u istom “univerzumu”, sa dodatnim flashbackovima u vrijeme prije nego li su bajkoviti likovi “prebačeni” u naš svijet.

Scandal

U travnju prošle godine na ABC-u startao je Scandal, serija koja apsolutno nikome nije bila na radaru. Serije koje krenu tako kasno u televizijskoj sezoni uglavnom su ostaci koje mreže nisu znale kuda smjestiti. Međutim, nakon prosječne gledanosti u društvu propalih novih serija, Scandalu je pružena druga prilika. Kada se serija vratila na male ekrane prošlog rujna, gledanost je iz epizode u epizodu počela rasti. Sinergija Twittera i društvenih mreža s televizijom dokazana je kada je, uz hashtag #WhoShotFitz i milijune gledatelja uz pametne telefone, gledanost i popularnost serije eksplodirala. Scandal je s razlogom glavno grešno zadovoljstvo na ABC-u — pomno osmišljeni zapleti i opipljiva kemija između glavnog dvojca, Kerry Washington i Tonya Goldwnya, dobitna su kombinacija.

http://www.youtube.com/watch?v=kTkdCSrnQ3E

Pročitaj još

Trophy Wife

Nešto slično kao što je Cougar Town pred četiri sezone zvučao vrlo trashy, a na kraju ispao vrlo zabavan — ABC ponovo dovodi komediju upadljivog imena, koju je kritika na prvu loptu dobro primila. Trophy Wife se prema ranim kritikama čini kao jedan od boljih jesenskih pilota, a u glavnoj ulozi je Malin Åkerman, koja je na ABC-u donedavno imala gostujuću ulogu u Suburgatoryju. Serija prati bivšu partijanericu koja se udaje za tipa nakon što ga upoznaje u karaoke baru.

SerijaŽanrDatum premijere
Last Man StandingKomedija20. rujna
The NeighboursKomedija20. rujna
CastleDrama23. rujna
Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.Fantastika24. rujnaNovo
The GoldbergsKomedija24. rujnaNovo
Trophy WifeKomedija24. rujnaNovo
Lucky 7Drama24. rujnaNovo
Back in the GameKomedija25. rujnaNovo
The MiddleKomedija25. rujna
Modern FamilyKomedija25. rujna
NashvilleDrama25. rujna
Grey's AnatomyDrama26. rujna
BetrayalDrama29. rujnaNovo
Once Upon a TimeFantastika29. rujna
RevengeDrama29. rujna
Super Fun NightKomedija2. listopadaNovo
ScandalDrama3. listopada
Once Upon a Time in WonderlandFantastika10. listopadaNovo
Uvod ABC CBS FOX NBC CW HBO FX SHO UK Ostalo
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
20 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861