Video: Ne, stvarno, Star Trek: Discovery se definitivno snima – serijala.com
Trenutno čitaš
Video: Ne, stvarno, Star Trek: Discovery se definitivno snima

Video: Ne, stvarno, Star Trek: Discovery se definitivno snima

Dovoljno smo već pisali o problemima produkcije Star Treka: Discovery – inicijalni datum premijere već je iza nas, potom je pomaknut na svibanj, da bi sada stajao kao “neodređen”. Bryan Fuller započeo je rad na seriji i napisao pilot, ali se povukao zbog neslaganja sa CBS-om i pretrpanog vlastitog rasporeda koji uključuje American Gods na Starzu. Sve je to trunku preuveličano sada i nije čak ni loše da CBS ne forsira premijeru i produkciju, pošto za streaming servis ne mora slijediti arhaični model jesensko-zimskog emitiranja poput klasične televizije.

Uglavnom, sada su objavili kratki teaser, produkcijski video koji brzinski prikazuje neke detalje iz nove serije: kapetanski stolac, nove uniforme i novi brzi pogled na USS Discovery, ponešto različit od onog koji je predstavljen prošlog ljeta:

2 komentara
  • Iščekuje se, naravno, ali lupa me neki neugodan osjećaj kako, i kad krene, neće trajati. Cvilili smo za Star Gateom, kad smo ga dobili u vidu Universa pokopali smo ga komentarima, prevelikim očekivanjima, komparacijama sa svim prošlim serijama a danas bi pitao s kim trebam spavati za bar još jednu sezonu ;)
    Nemilosrdna su vremena za serije, gledanost se traži odmah i sada, lako ih ubije prejaka riječ. Dao Bog da me sudbina Discoverija demantira, ali CBS mi već sad djeluje nesigurno po pitanju njegove sudbine a ovaj teaser bi i ja sklepao za pol sata. Ko da su ga napravili preko ku…… smijem li ovdje psovati? :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861