Nešto nešto novi Game of Thrones trailer – serijala.com
Trenutno čitaš
Nešto nešto novi Game of Thrones trailer

Nešto nešto novi Game of Thrones trailer

Game of Thrones - kuća Stark, fan-made poster

Novi tjedan, novi trailer – HBO je objavio pe.. šesti? trailer za drugu sezonu Igre prijestolja, a glavni motiv ovog je puta jedna od glavnih motivacijskih sila u Westerosu – ljubav. Posljednji je na YouTubeu nakupio gotovo milijun pregleda, a rekordan je bio prvi pravi ovosezonski trailer koji je natukao gotovo šest milijuna otvaranja. Da HBO stavi trailer u kojem Robb Stark svom Strahovuku baca lopticu, pogledalo bi ga bar pola milijuna fanova.

Prvi ovosezonski profil likova – Dany Targaryen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VqD-Ebfd2WA[/youtube]

Bajdvej, prošli tjedan izašli su DVD i Blu-ray setovi prve sezone – WinterIsComing.net ima detaljan pregled sadržaja Blu-ray paketa, a Myles McNutt svoju tradicionalno kilometarsku recenziju. DVD paket na Amazonu košta 30 dolara (~170kn), a Blu-ray 10 dolara više (~240kn).

Evo i dva službena teasera, ironično slabe kvalitete obzirom da se radi o Blu-ray izdanju.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OhPvJGlnqRQ[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ez86wO5CiLo[/youtube]

Druga sezona kreće u nedjelju, ravno 1. aprila.

2 komentara
  • Hahaha ekipa nas je razmazila sa novim sadržajima, svaki tjedan nekaj novog… Al ono, nije da mi smeta, just saying :) I sviđa mi se CGI Dubrovnik i to kaj nisu izrezali Lokrum, a pogotovo rešpekt jer je Cersei izbila Joffreyu pi… Očito producenti smatraju kak Joffrey svaku sezonu mora pobrat koji šamar. U tome ih, kao netko tko je čitao knjige i mrzi njegov lik iz dna duše, svesrdno podržavam..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861