HBO naručio remake Utopie sa Davidom Fincherom na čelu – serijala.com

HBO naručio remake Utopie sa Davidom Fincherom na čelu

Britanski strip-triler dobiva američku verziju na HBO-u, pilot će režirati David Fincher. Tim Robbins i Jack Black dobili komediju.

 1. minche says:

  uh
  ako ostave onako dobru muziku i visuals, a malo poprave price… uh

 2. stiva993 says:

  ovo bi stvarno moglo biti izvrsno :)

 3. Sarabi says:

  HBO je super i Fincher je super – ali kakva glupost!
  Zašto ne smisle nešto novo, nego prave remake izvrsne serije kojoj to zaista ne treba. -.-
  Remake Broadchurcha će možda podmazati neke delove koji su škripali u originalu, ali sumnjam da će remake Utopiae biti bolji od originala!

  • Barbar says:

   Ma come on. Zasto ne bi bila bolja? Fincher i HBO? Nije nemoguce.

   • Sarabi says:

    Ne sumnjam da će biti kvalitetan remake, čim je HBO u pitanju. A u pravu si, možda bude i bolji od originala.

    Međutim, iz perspektive gledaoca ne vidim potrebu za remakeom nečega što baš štima i što je još uvek sveže jer se emitovalo tek pre godinu dana. Iz perspektive TV direktora i producenata, naravno da vidim tu potrebu (pare, pare, pare), ali iz perspektive gledalaca je ne vidim. Eto, o tome se radi.

 4. Pep says:

  Ovo je poprilicno iznenađenje. Moglo bi bit dobro! Fincherov stil je drugaciji od stila britanske Utopie (ne znam dal se Fincher ikada “igrao” s bojama) tak da je moguce da ce samo uzeti osnovnu premisu i napraviti nesto sasvim novo (za razliku od americkog Broadchurcha u kojeg nemam previse povjerenja)

 5. Tadija says:

  biti ce zanimljivo pratiti pricu iz drugog ugla..

 6. jzimma.jzeetz says:

  ma koliko god da HBO i Fincher to dobro naprave nikad im neću priznat da je bolje od originala.jer Utopia je najbolja serija koju sam pogledao u zadnjih 4-5 godina.a pogledo sam ih stvarno puno kao i večina ljudi ovdje

 7. kinggo says:

  meh………. jedan od razloga zasto je Utopia bila toliko dobra je to sto je britanski stil bio prisutan u svakom kadru, vizualno nevjerojatna serija bez sekunde praznog hoda.

  • Barbar says:

   Jer ameri nisu sposobni napraviti vizualno impresivnu seriju, pogotovo Fincher?

   • kinggo says:

    mislim da ne na ovakav nacin. No nije to, ali ako je prica ista onda me jednostavno ne zanima previse. A i ne vidim previse smisla u remakeu necego od prije godinu dana.

 8. Serija says:

  Razumijem remakove izraelskih,danskih,švedskih,njemačkih pa i francuskih serija, ali britanskih to nikada neču shvatit. Američko i britansko tržište serija i filmova ostatak svijeta stavlja pod jedan krov. Totalni debiluk.

  • Krešo says:

   Nijedna mreža veća neće uvesti tuđu seriju i emitirati je u svom primetimeu. Pogotovo ne HBO. Nema financijske logike. Nema zarade u “afterlifeu” nakon emitiranja, od DVD-ova, merchendisea i ostalog. Plus, vlastite serije su prestiž.

 9. marik7 says:

  Da se nadovežem, zbilja je glupo radit remake ove serije, no HBO valjda zna da može zaradit. Ameri rijetko špijaju išta van njihove zemlje i može im se svašta uvalit. Utopija mi je serija kakvu dugo nisam vidio, predobra za ubit…malčice je bila prerastegnuta, ali neću se žaliti. Jedva čekam drugu sezonu.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *