Showtime naručio dvije nove serije — Masters of Sex i Ray Donovan – serijala.com
Trenutno čitaš
Showtime naručio dvije nove serije — Masters of Sex i Ray Donovan

Showtime naručio dvije nove serije — Masters of Sex i Ray Donovan

Showtimeu više nije dovoljno “onako usput” gurati sise i guzice u svoje serije, pa sada naručuje seriju kojoj je seks u naslovu. Masters of Sex jedna je od dvije nove naručene serije planirane za 2013. godinu, dok je druga drama Ray Donovan. Obje će imati 12-epizodne prve sezone.

Masters of Sex u glavne uloge smješta Michaela Sheena — uglednog britanskog glumca koji nema veze sa neuravnoteženim prezimenjakom — te Lizzy Caplan — čiju smo novu ulogu čekali još od neprežaljenog Party Downa. Dvojac glumi istaknute istraživače na polju ljudske seksualnosti, a serija je adaptirana prema istoimenom romanu.

Uz Masters of Sex, naručena je i drama Ray Donovan, koju potpisuje Ann Biderman, autorica aktualnog Southlanda i jedna od bivših scenaristica Njujorških plavaca, za što je dobila Emmy. Liev Schreiber je u glavnoj ulozi kao “profesionalni rješavač problema”, čovjek kojeg društvena elita Los Angelesa unajmljuje za rješavanje kompliciranih, kontroverznih i povjernjivih problema. Među poznatijim sporednim imenima su Jon Voight (bivši vlasnik Chryslera LeBaron) i Elliott Gould.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861