CBS obnovio tri serije, najavio povratak Stephena Colberta – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS obnovio tri serije, najavio povratak Stephena Colberta

CBS obnovio tri serije, najavio povratak Stephena Colberta

Nakon što je CW obnovio praktički sve serije koje ima, sestrinski CBS podijelio je par svojih obnova. Za sada samo novim serijama, koje su debitirale ove jeseni: Scorpion, NCIS: New Orleans i Madam Secreatary.

I… to je to? Nismo sigurni da ima još nešto bitno u ovoj vijesti. Nešto-nešto gledanost, zadovoljni CBS-ovi čelnici, itd. NCIS: New Orleans je druga najgledanija serija televizije u ukupnom zbiru (18 milijuna prosjek), pa uzmite to kako hoćete… Radije pogledajte suludu scenu “hakiranja” iz pilota Scorpiona:

Mreža je usput objavila i datum premijere novog showa Stephena Colberta, koji će nasljediti Davida Lettermana nakon više od dva desetljeća stolovanja za voditeljskim stolcem Late Showa. Bit će to 8. rujna — ove godine, naravno. Još uvijek nije poznato kakvog će formata biti novi show, koliko će Colbert eksperimentirati i hoće li uopće.

2 komentara
  • Ja sam nakon pilot epizode batalio Scorpion, a onda sam u toku novogodišnjih praznika iz radoznalosti pogledao poslednju epizodu i prilično mi se dopala. Nemam snage da gledam prethodnih 10+ epizoda, ali čekam sledeću i radujem joj se. Ako bude kao poslednja, nastavljam da pratim show.

    • ja iskreno ne znam zašto ga gledam i zašto nisam propustio još niti jednu. Vjerojatno jer mi je dobra serija pred spavanje… :)

      Ono, ništa posebno, blago zabavni, ali ni približno kao one blesave serije s USA (Suits, Covert Affairs, White Collar…). Ali eto, gledam ih :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861