Bones (Kosti) – 6. sezona na RTL Televiziji – serijala.com
Trenutno čitaš
Bones (Kosti) – 6. sezona na RTL Televiziji

Bones (Kosti) – 6. sezona na RTL Televiziji

Putem press objave s RTL Televizije:

Kosti – 6. sezona na RTL Televiziji!

Zagreb, 6. veljače 2012. – Prošlo je više od pola godine otkada su dr. Temperance Brennan (Emily Deschanel) i specijalni FBI agent Seeley Booth (David Boreanaz) napustili SAD i prihvatili nove životne izazove. Kada reputacija i karijera njihove kolegice Cam (Tamara Taylor) dođe u pitanje, forenzičarka i FBI agent se vraćaju u Jeffersonian institut. S novim slučajem započinje i nova sezona humorne kriminalističke serije ispunjene novim ubojstvima i misterijima. Kroz mnoštvo osobnih problema i kriza – od Angelinine trudnoće, koju ona pokušava sakriti, Boothove nove veze s lijepom reporterkom, sučeljavanja s Chupacabra ubojicom, povrataka Heather Taffet (Deidre Lovejoy) tj. Gravediggera pa do slučaja osvetnika sa snajperom, Jacoba Broadskyog (Arnold Vosloo), koji je povezan s Boothom i njegovom prošlošću, tim istražitelja istražuje niz jezivih zločina.

U prvoj epizodi nove sezone, sedam mjeseci nakon što su Brennan i Booth napustili SAD, Caroline ih zove da se vrate u Jeffersonian institut kako bi spasili Cam od otkaza i riješili kontroverzni slučaj. Camilleina reputacija i karijera su u pitanju pa se Brennan i Booth ne dvoume vratiti kako bi riješili slučaj nepoznatog dječaka, a njegovoj obitelji donijeli toliko željeni spokoj. U forenzičkom timu izgubio se žar od kada su njegovi članovi krenuli u nove životne pothvate pa će ekipa trebati uložiti zajednički napor u otkrivanju dokaza kako bi slučaj priveli kraju. U drugoj epizodi, Boothova djevojka i dopisnica iz Afganistana, Hannah Burley, iznenada se pojavi, što utječe na Brennan da ponovno procijeni svoj odnos s Boothom. I dok Boothova djevojka Hannah osvaja simpatije tima, a Angela pokušava sakriti svoju trudnoću, u novom nastavku pronađeni su na obali Jerseya raspadnuti ostaci tijela 23-godišnjaka, koji je noć prije tulumario u popularnom noćnom klubu.

Inspirirana životom i radom prave forenzičarke i autorice Kathy Reichs te s produkcijski timom, koji čine iskusni Barry Josephson, Hart Hanson i Stephan Nathan, „Kosti“ je napeta i atraktivna kriminalistička serija istraživačko-forenzičarske tematike, koja se od ostalih serija koje prate policijsku proceduru analize tragova i ostataka razlikuje velikom količinom dobroćudnog humora te emotivnim odnosima među glavnim likovima, prvenstveno, profesionalno-romantičnim odnosom koji se razvija između Davida Boreanaza i Emily Deschanel tj. Bootha i Brennan. David Boreanaz režirao je 11. i 16. epizodu ove sezone, a prve dvije epizode 6. sezone možemo pratiti  već od 9. veljače od 21 sat!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861