Novi dan za 24 – na NBC-u? – serijala.com
Trenutno čitaš
Novi dan za 24 – na NBC-u?

Novi dan za 24 – na NBC-u?

Michael Ausiello sa EW.com-a tvrdi da ima insajderske informacije o interesu NBC-a za dovođenje Jacka Bauera na svoju mrežu, nakon što je postalo izvjesno da za njega neće biti mjesta na Foxu sljedeće sezone.

Kako to obično ide, nema direktnog citiranja nekog iz vrha NBC-a, već samo citat neimenovanog izvora da “definitivno postoji određen interes.”

Već smo pisali o NBC-jevom interesu te nedostatku interesa s Foxove strane. NBC-jeva predsjednica primetime programa, Angela Bromstad za THRFeed prošlog tjedna komentirala je ovu opciju:

Mislim da bi to bilo skupo za nas. Postoji opcija, no sve se svodi na to kako će biti kvalitetna naša produkcija.

NBC užurbano naručuje i snima pilote za jesensku sezonu i mora se priznati da ima nekoliko zanimljivih aduta – J.J. Abrams, David E. Kelley (sa Kathy Bates) i Summer Glau prvi nam padaju na pamet. Eksperiment sa Jayem Lenom opustošio je njihov program, pa NBC daje nove sezone serijama sa dosta lošom gledanošću (Heroesi su još uvijek moguća opcija), a u obzir, eto, dolaze i otpadci sa drugih mreža.

Ausiello članak zaključuje sa komentarom da je stvar još uvijek nategnuta, prvenstveno zbog velike cijene. Eventualni nastavak serije na NBC-u bi na čekanje stavio i planove o preseljenju Jacka na filmsko platno (ili izravno na DVD, ne sjećamo se da se konkretno spominjalo jedno ili drugo).

Naravno, NBC je zasad odbio komentirati cijelu priču.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861