Fox predstavio trailer za 24: Live Another Day – serijala.com
Trenutno čitaš
Fox predstavio trailer za 24: Live Another Day

Fox predstavio trailer za 24: Live Another Day

Ako ste, kao i neki od nas, gledali sinoćnji Super Bowl mogli ste primjetiti i da je Fox uspio utrpati, unutar ogromne količine reklama, i novi trailer za 24: Live Another Day.

Trailer možete pogledati ispod, a ako niste bili sigurni gdje se nova sezona (serija?) održava – silueta grada iza Jacka i Chloe je ona Londona. Naravno, ako vam to nije bilo dovoljno, tu je i vrlo neupadljiva zastava. Jack se vraća na Fox 5. svibnja.

http://www.youtube.com/watch?v=fo4_r5RlBII

 

13 komentara
 • Jack je tu,Chloe je tu i meni ne treba više ništa.
  Jack is back.

  Usput,očajan Super Bowl,ali mi je drago čuti da još neko gleda.

 • ja zastao na zadnoj sezoni i nikako da se natjeram da do kraja pogledam dok bi ovo novo htio pogledati pa me zanima jeli se nešto bitno desilo tokom sezone ili ne?

  • Koliko sam ja shvatio ova sezona će ipak nastavljati priču sa kraja zadnje.Šta se desilo?Desilo se svašta,kao i u svakoj sezoni ,ali pitanje je,je li šta bitno za nastavak.Glupo mi je da ti ovdje spoilam neke stvari.Pogledaj.Ne možeš falit.To je ipak Jack Bauer,a još ti je tu i Kara ‘Starbuck’ iz Galctice.

 • Pogledao svih 8 sezona,dvaput.Nije mi serija toliko dobra koliko me fascinira format 24 ep – 24 sata.Nakon prve cetiri sezone prica postaje malo prenaporna ,cijeli svijet vs usa,svaki bradati pastir ima nuklearku,agencija je prakticki sastavljenja na dvostrukim agentima i izdajicama, i opravdavanje one +cilj opravdava sredstvo+.No u krajem slucaju zanimljivi plotovi,odlična akcija i naravno Jack Bauer jamče dobru zabavu.

 • Bit ću zadovoljan ako bude na razini zadnje dvije sezone, koje su uzgred rečeno bile sasvim solidne a ne loše kao što većna ljudi voli govoriti, jedino je šesta sezona bila negledljiva

  • Je bila je malo naporna sa onom pričom o muslimanima,a bilo je i previše loših sporednih likova(predsjednik,podpredsjednik,njegova tajnica..),ali je zato prva epizoda fenomenalna.Meni niti jedna sezona nije bila negledljiva.

 • Blago vam se, ja sam zapeo na polovici 5 sezone i volio bih ovo gledat, tako da imam puuuuno toga za nadoknadit. :s

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861