Podcast 6×01: Ribs’n’podcast – serijala.com

Podcast 6×01: Ribs’n’podcast

Najiščekivaniji povratak poslije šeste sezone Sopranosa je pred vama.

 1. macondo says:

  Super, sad znamo da vam treba udarati presing za podcast

 2. Dario Lucić says:

  Ovo je drugo najveće iznenađenje godine poslije nove epizode Rick & Mortya!!

 3. EmilBronte says:

  13 Reasons Why.Puno finih rijeci od vas .Odlicna serija.Nesto se pisalo po forumima da bi se u drugoj seozni mogli dotaci Tylera.

 4. macondo says:

  Rewatch je bila sjajna ideja, iznimno mi je žao što se nije nastavila, ali veliko hvala Marku na sjajnim tekstovima i Ani na fantastičnim komentarima, nadam se da ćete razmisliti o ponovnom pokretanju tog projekta.
  Meni je knjiga Sanje Kovačević bila sjajna, vjerojatno zato što do sada nisam čitao ništa od američke literature, no i da jesam, knjiga bi dobila sasvim zadovoljavajuću ocjenu, ovako sam stvarno uživao u njoj i pročitao je za 2-3 dana.Čini mi se da je to Kovačević napisala kao doktorski rad,ali nisam siguran. Najvažnija stvar oko te knjige jest taj pionirski projekt, rađanja svijesti kako su serije dio filmske umjetnosti, a ne tek razonoda za studente pred ispite. Na primjer, u gradskoj knjižnici u Zadru nema niti jedne knjige, studije ili članka o serijama, a knjižnica ima poseban odjel o filmskoj literaturi. Ili na primjer filmski kviz u Zadru, koji se reklamira kao kviz o filmovima i serijama, u dosadašnjim izdanjima, od 60 pitanja, u prosjeku budu 3-4 pitanja o serijama, pitanja ponajčešće trivia tematike. Mnogi još niti ne shvaćaju da je televizijska i serijska proizvodnost umjetnost, doživio sam to nebrojeno puta kroz brojne rasprave, pa čak i s profesorima koji drže filmske kolegije, koji tv proizvodnju odbacuju kao fabuliziranu triviu, neozbiljnu zabavu. Upravo stoga mislim da je izdavanje jedne ovakve studije veliki korak ka priznavanju serija kao kvalitetnog umjetničkog djela.
  Apsolutno razumijem Daria kad priča o Survivoru, zapravo otvorio mi je oči, jer se već godinu dana borim sam sa sobom oko toga hoću li gledati Survivor, a onda se uhvatim kako gledam youtube clipove Survivora subotom u 3h ujutro.
  Ajme, tekst o The shieldu bi bio sjajan, osobno mislim da je to najpodcjenjenija kvalitetna serija ikad.
  Čekamo novi podcast za misec ipo-dva :)

  • Dario Španović says:

   Meni je isto žao što rewatch nije zaživio i mislim da bi Marko trebao prije početka novih Twin Peaksa napraviti rewatch starih Twin Peaksa. Deset članaka/tri epizode po članku ili može čak i 4 epizode po članku, kaj je to njemu.

   Slobodno se ubaci u trenutnu sezonu Survivora – odlična je.

 5. macondo says:

  btw, što se tiče one priče o čekanju- https://www.youtube.com/watch?v=q9C2ZmvqSfQ

 6. Ana says:

  I ja sam tu i slušam vas! :) Odlično pranje suđa uz podcast, sad krećem na druge kućanske poslove.
  13 Reasons Why – odlična preporuka, počela sam gledati i miiislim da mi se sviđa… očajnički tražim dobru seriju koju ću binđati za 1 dan i onda opet neću imati dobru seriju

 7. Krešimir says:

  evo jedna preporuka (nisam siguran može li se nazvati preporukom). ja još ni sam ne znam što mislim o seriji, al bacite oko bar na prve dvije epizode. mogao bi biti materijal za podcast. radi se o blood drive (2017). u ovom trenutku tri epizode su vani.

  • Dario Španović says:

   Pogledao sam trailer prije tjedan-dva. Izgledalo je grozno, ali može me se uvjeriti da pogledam bar jednu epizodu.

 8. Hrvoje says:

  koliko sam skužio pratite i animirane serije. pa bacite oko na anime beck. samo 26 epizoda,odlična glazbena, slice of life, comig of age priča.

  • Dario Španović says:

   Mislim da samo jedna osoba prati/pratila je anime. Budemo valjda na sljedećem podcastu spomenuli o tome.

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *