članci o seriji: | "Revenge (Osveta)"

ABC obnovio Scandal, Revenge, S.H.I.E.L.D., Castle i još 7 serija

piše Mihailo Valjetić, objavljeno 09. 05. 2014.

Mreža ABC je ususret finalima brojnih serija, obnovila i deset svojih. Među obnovljenima se nalaze i tri nove serije koje su ovime dobile drugu sezonu: Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D, Ressurection i sitcom The Goldbergs.

serija: , , , , , , , , , ,

Gledanost za petak i nedjelju: Revenge i Betrayal izdali ABC

piše Marin Kuharić, objavljeno 09. 10. 2013.

Zakašnjeli pregled gledanosti s kraja drugog tjedna televizijske sezone ne donosi previše iznenađenja.

serija: , , , , , , , , , , , , , ,

Gledanost za petak i nedjelju: Loše vijesti za sve što nije Breaking Bad

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 01. 10. 2013.

Ne znamo jeste li primjetili, ali završila je jedna vrlo nam draga serija. Čak ju je puno ljudi gledalo -- ne, još više nego ste pomislili -- ali ovo nije vijest o toj seriji. Na zaboravljenoj nam broadcast televiziji, prošla su zadnja dva dana premijernog tjedna i... ružno je. Dosta ružno. Preskačemo detaljnije tablice, službene Nielsenove finalne podatke naći ćete na TVbytheNumbersima za petak i nedjelju, a mi ćemo brzo prokomentirati stanje.

serija: , , , , , , ,

Nedjelja: Once Upon a Time krenuo odlično, 666 Park Avenue proklet u startu

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 01. 10. 2012.

Sinoć je završen premijerni tjedan, a s njime ujedno završava i niz premijera novih serija -- idući je na rasporedu Arrow, i to 10. listopada. ABC je predstavio svoj renovirani raspored nedjeljom, koji pogoduje obožavateljima znanstveno-fantastičnih sapunica -- 666 Park Avenue je dobio ugodan termin nakon lanjskih hitova Once Upon a Time i Revenge, ali...

serija: , ,

Jesen na ABC-u: Revenge nedjeljom, Happy Endings i Bitch utorkom

piše Marin Kuharić, objavljeno 15. 05. 2012.

ABC je treća po redu mreža koja je objavila svoj jesenski raspored, a dobili smo očekivane promjene uz pokoje iznenađenje.

serija: , , , , , , ,

ABC obnovio Once Upon A Time, Suburgatory, Revenge,…

piše Marin Kuharić, objavljeno 11. 05. 2012.

Nakon NBC-a i FOX-a, koji od početka tjedna dijele obnove, otkazuju serije i naručuju nove, na red je došao ABC te počeo naručivati nove sezone serija.

serija: , , , , , ,

Tjedan: 16. – 22. travnja. Kreće Veep, vraća se Parks, završava Raising Hope

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 16. 04. 2012.

Ovog tjedna nemamo pune tablice s listom emitiranja (skok na naslovnicu i bacite oko na raspored), ali zato ponovo kompenziramo malo dužim tekstualnim dijelom pregleda. Ostaje nam još mjesec i sitno televizijske sezone, što znači da će u narednim sve veći broj serija (s nacionalnih mreža) tjednima završavati svoje sezone.

serija: , , , , , ,

ABC objavio datume finala sezona: Kad završavaju (ne)omiljene serije?

piše Adrian Andrejek, objavljeno 18. 03. 2012.

Svibanj je iza ugla, a samim time i svršetak još jedne regularne sezone. Nakon CW-ja, ovih je dana i ABC objavio točne datume kad ćemo njihovim serijama reći doviđenja do jeseni (ili zbogom zauvijek).

serija: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ABC: Zavrzlama oko sitcoma se nastavlja

piše Marin Kuharić, objavljeno 11. 01. 2012.

Sedmi dan na zimskoj TCA turneji bio je rezerviran za ABC, a čelnik mreže Paul Lee podijelio je puno informacija s novinarima, koji su najzainteresiraniji bili za sitcome i nezgodnu situaciju sa njihovim smještanjem na raspored.

serija: , , , , , , , , , , ,

Revenge: Pogledajte uvodnih 10 minuta nastavka sezone

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 29. 12. 2011.

Komentari na recenzirani pilot ove serije bili su vrlo pozitivni, pa će možda biti interesa i za ovu vijest. Gore potpisani autor nije pogledao minutu serije, pa bez suvišnog pametovanja, u nastavku je prvih deset minuta iduće, jedanaeste epizode prve sezone ABC-jeve sapunice Revenge. Tko gleda, ionako zna o čem se radi, tko ne, vjerojatno nije ni otvarao vijest.

serija:

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online Lock'N'Load
© 2009 - 2015 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress