članci o seriji: | "NCIS"

NBC otkazao sitcome A to Z i Bad Judge, produžio Lauru

piše Marin Kuharić, objavljeno 02. 11. 2014.

NBC-evi sitcomi A to Z i Bad Judge pridružili su se Manhattan Love Storyu na popisu otkazanih serija.

serija: , , , , , , ,

Gledanost, utorak i srijeda: Selfie i Manhattan Love Story osvojili malobrojnu publiku

piše Marin Kuharić, objavljeno 02. 10. 2014.

Nastavljamo s dnevnim pregledima gledanosti - a sredina drugog tjedna nove televizijske sezone donijela nam je tri premijere od kojih nijedna nije posebno impresionirala.

serija: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Gledanost za utorak: Marvelovi agenti slabo, novi NCIS startao solidno

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 24. 09. 2014.

Evo nas u drugom danu premijernog tjedna, sa premijerom najnovijeg dodatka NCIS franšizi, dok ABC-jev Forever debitira u terminu u koji će se udomaćiti. Plus! Mogu li Marvelovi agenti pronaći publiku u novoj sezoni te koliko nisko može Fox pasti? Premijere prvo. NCIS franšiza dolazi u New Orleans gdje je čeka Scott Bakula, a premijerni A18-49 rating od 2,5 bio je... Solidan? Okej? Nekih 0,4 boda ispod matičnog NCIS-a sa milijun ukupnih gledatelja manje.

serija: , , , , ,

Traileri: Ljetni SF Extant, novi NCIS i ostali CBS-ovi novaci

piše serijala.com, objavljeno 15. 05. 2014.

Posljednja velika mreža predstavila je raspored (ostaje još CW sutra), a ubrzo su uslijedili traileri njihovih novih jesenskih serija. CBS u novu sezonu najesen kreće sa čak četiri nove drame i jednim sitcomom, a trailere možete pogledati ispod. Nedostaju CSI: Cyber, sitcom The Odd Couple te procedural Vincea Gilligana, Battle Creek. Te tri serije ostavljene su za zimski dio sezone, onaj koji CBS više ne želi zvati "midseason". Predstavljen je i prvi duži trailer za ljetni SF Extant sa Halle Berry u glavnoj ulozi.

serija: , , , , ,

Naručeni novi CSI i NCIS, Vince Gilligan stiže na CBS

piše Marin Kuharić, objavljeno 10. 05. 2014.

Zadnji dan prije vikenda koji nas vodi prema predstavljanju novih rasporeda, osim što su počistile raspored od balasta, mreže su manje-više riješile sve narudžbe za iduću sezonu. CBS je naručio sedam serija -- pet drama i dvije komedije -- među njima nove dodatke CSI i NCIS franšizama. Ranije su već naručili seriju Vincea Gilligana.

serija: , , , , , , ,

CBS obnovio The Good Wife, Person of Interest i još 12 serija

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 13. 03. 2014.

Samo dan nakon što su naručili dodatne TRI sezone sitcoma The Big Bang Theory, razmetljivi CBS-ovci obnovili su čak ČETRNAEST serija u jednom zamahu, pridodavši tome još dva reality showa i dva news programa. Odista, dobroćudni su bili programski bogovi na CBS-u danas.

serija: , , , , , , , , , , , ,

Gledanost za utorak: Superherojski start za Agents of S.H.I.E.L.D.

piše Marin Kuharić, objavljeno 25. 09. 2013.

Premijerni utorak nove televizijske sezone sa sobom je donio premijere četiriju novih serija, a rezultati su, kako to i obično biva, miješani.

serija: , , , , , , , , , , ,

Finalna analiza gledanosti: Big Bang i NCIS opet na vrhu

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 01. 06. 2013.

Spušten je zastor na još jednu američku televizijsku sezonu, četiri velike i jedna mala mreža napravile su inventuru svog programa, obnovile i otkazale što su imale za obnoviti i otkazati, a poznati su i završni rezultati gledanosti. Na vrhu su poznati sumnjivci, The Big Bang Theory – kao najpopularnija serija u ključnoj 18-49 demografiji – te NCIS, koji u poodmakloj desetoj sezoni okuplja najveći broj gledatelja u ukupnom zbiru.

serija: , ,

CBS obnovio praktički sve serije ikada, osim CSI: NY i Two and a Half Men

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 27. 03. 2013.

U dobrom je raspoloženju jutros na posao došla CBS-ova čelnica Nina Tassler. U maniri Opre Winfrey, još sa rotirajućih vratiju ulaza CBS-ove zgrade počela je vikati, "You get a renewal, you get a renewal, EVERYBODY GETS A RENEWAL!" Nakon što je poput Zdravka Mamića na zračnoj luci Pleso podijelila devet obnova sretnim autorima serija koji su najbrže dotrčali do nje, kratkih rukava je ostalo pet serija: Golden Boy, Vegas, CSI: NY, Criminal Minds i Rules of Engagement.

serija: , , , , , , , , ,

Jedanaesta sezona za NCIS

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 02. 02. 2013.

Nakon službene obnove sitcoma How I Met Your Mother, CBS je objavio vijest o još jednoj očekivanoj obnovi. Veteranski procedural NCIS dobiva jedanaestu sezonu, nakon što je glavna zvijezda serije, Mark Harmon, potpisao novi ugovor.

serija:

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online Fak.hr
© 2009 - 2015 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress