članci o seriji: | "NCIS"

CBS obnovio The Good Wife, Person of Interest i još 12 serija

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 13. 03. 2014.

Samo dan nakon što su naručili dodatne TRI sezone sitcoma The Big Bang Theory, razmetljivi CBS-ovci obnovili su čak ČETRNAEST serija u jednom zamahu, pridodavši tome još dva reality showa i dva news programa. Odista, dobroćudni su bili programski bogovi na CBS-u danas.

serija: , , , , , , , , , , , ,

Gledanost za utorak: Superherojski start za Agents of S.H.I.E.L.D.

piše Marin Kuharić, objavljeno 25. 09. 2013.

Premijerni utorak nove televizijske sezone sa sobom je donio premijere četiriju novih serija, a rezultati su, kako to i obično biva, miješani.

serija: , , , , , , , , , , ,

Finalna analiza gledanosti: Big Bang i NCIS opet na vrhu

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 01. 06. 2013.

Spušten je zastor na još jednu američku televizijsku sezonu, četiri velike i jedna mala mreža napravile su inventuru svog programa, obnovile i otkazale što su imale za obnoviti i otkazati, a poznati su i završni rezultati gledanosti. Na vrhu su poznati sumnjivci, The Big Bang Theory – kao najpopularnija serija u ključnoj 18-49 demografiji – te NCIS, koji u poodmakloj desetoj sezoni okuplja najveći broj gledatelja u ukupnom zbiru.

serija: , ,

CBS obnovio praktički sve serije ikada, osim CSI: NY i Two and a Half Men

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 27. 03. 2013.

U dobrom je raspoloženju jutros na posao došla CBS-ova čelnica Nina Tassler. U maniri Opre Winfrey, još sa rotirajućih vratiju ulaza CBS-ove zgrade počela je vikati, "You get a renewal, you get a renewal, EVERYBODY GETS A RENEWAL!" Nakon što je poput Zdravka Mamića na zračnoj luci Pleso podijelila devet obnova sretnim autorima serija koji su najbrže dotrčali do nje, kratkih rukava je ostalo pet serija: Golden Boy, Vegas, CSI: NY, Criminal Minds i Rules of Engagement.

serija: , , , , , , , , ,

Jedanaesta sezona za NCIS

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 02. 02. 2013.

Nakon službene obnove sitcoma How I Met Your Mother, CBS je objavio vijest o još jednoj očekivanoj obnovi. Veteranski procedural NCIS dobiva jedanaestu sezonu, nakon što je glavna zvijezda serije, Mark Harmon, potpisao novi ugovor.

serija:

U planu spin-off NCIS-a LA, što je zapravo spin-off spin-offa spin-offa

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 07. 11. 2012.

Vrijeme je da nazovete svoju baku da je pitate kako joj stoje novi gebisi i kako se nosi sa ovim promjenama vremena, a usput joj priopćite radosnu vijest da njena omiljena serija ima spin-off te dobiva još jedan. Ako vas pita što je "spin-off", uputite je na našu televizijsku početnicu.

serija:

Utorak: FOX-ovi sitcomi ispod očekivanja

piše Marin Kuharić, objavljeno 26. 09. 2012.

Ono što se jučer dogodilo CBS-ovim sitcomima danas se dogodilo FOX-u. Dvosatni blok humorističnih serija nije uspio impresionirati publiku. New Girl je završila daleko ispod lanjske premijere, a brojke za The Mindy Project i Ben & Kate također su razočarale.

serija: , , , , , , ,

Listopad: Kada i koje serije idu na prisilnu pauzu?

piše Marin Kuharić, objavljeno 20. 09. 2012.

Kako ne biste ostali neugodno iznenađeni kada ne dočekate svoje omiljene serije kao inače, donosimo vam kratki pregled datuma koji će imati poremećen raspored primetime serija u SAD-u. Uz bejzbol, koji na FOX-u standardno remeti raspored svakog listopada, ove ćemo jeseni imati dodatne prekide serija zahvaljujući predsjedničkim izborima u SAD-u.

serija: , , , , , , ,

Analiza gledanosti sezone 2011/12 – Modern Family opet na vrhu

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 01. 06. 2012.

Drugu godinu za redom, Modern Family je najgledanija serija sezone, a prati ga The Big Bang Theory koji je na vrhu stajao pred dvije sezone. Sezona 2011/12 je službeno završila proteklog tjedna, stoga se možemo osvrnuti na finalne podatke o gledanosti svih serija emitiranih na američkim nacionalnim mrežama. Ponavljamo za one koji nas slabije prate -- kabelske mreže funkcioniraju po mnogo drugačijim pravilima te nisu direktno usporedive sa serijama koje idu na pet glavnih mreža.

serija: , , , ,

CBS najavio kad završavaju CSI-ovi, NCIS, Mentalist

piše Adrian Andrejek, objavljeno 23. 03. 2012.

CW, ABC i FOX već su otkrili datume finala sezona svojih serija, a došao je red i na CBS, mrežu koja je trenutačno prepuna razvučenih ili negledljivih sitcoma i procedurala, a među kojima ima samo dvije-tri kvalitetne dramske serije.

serija: , , , , , , , , , , , , , ,

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online mojatv planB dokumentarci Lock'N'Load
© 2009 - 2014 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress