članci o seriji: | "Homeland (Domovina)"

Homeland i The Affair obnovljeni za nove sezone

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 11. 11. 2014.

Showtime je obnovio svoje dvije jesenske drame za nove sezone -- Homeland i The Affair. Obje serije, naravno, vratit će se iduće godine; za Homeland će to biti peta sezona od 12 epizoda, a The Affair dobiva drugu od deset.

serija: ,

Kompletan vodič: Jesen 2014

piše serijala.com, objavljeno 17. 09. 2014.

Nova televizijska sezona je pred nama! Nadamo se da ste nadoknadili sve što ste planirali, jer kreće najsadržajnije televizijsko godišnje doba. Ponovo je ovdje preko stotinjak novih i povratničkih serija, a tu nismo ni računali razni reality, dokumentarni i ini program.

serija: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Trailer: Promjene u četvrtoj sezoni Homelanda

piše Mihailo Valjetić, objavljeno 20. 07. 2014.

Popularna Showtimeova špijunska drama Homeland najesen ulazi u novu sezonu, povratkom u svoje početno stanje, fokusirajući se više na špijuniranje, terorizam i Carrie, tajnu agenticu CIA koju glumi Claire Danes. Snimanje je počelo sredinom lipnja u Južnoafričkoj Republici.

serija:

Objavljene Emmy nominacije: Orange Is the New Black, True Detective i Fargo među nominiranim novacima

piše Marin Kuharić, objavljeno 10. 07. 2014.

Mindy Kaling (The Mindy Project) i Carson Daily (The Voice) rano su ujutro po američkom vremenu pročitali nominacije za 66. dodjelu nagrada Emmy. Minimalan broj iznenađenja (što dobrih, što loših) i držanje uz stare i uhodane nominacije obilježile su i ovogodišnji popis sretnika

serija: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kad si predsjednik, možeš sve — Obama poželio Game of Thrones unaprijed

piše Mihailo Valjetić, objavljeno 17. 03. 2014.

Predsjednik SAD-a, Barack Obama, je u nekoliko navrata izjavio svoju ljubav prema TV serijama. Izgleda da unatoč gustom rasporedu ima vremena za opuštanje uz omiljene serije. A možemo reći da ima i dobar ukus.

serija: , , , ,

Druga sezona Homelanda i Top of the Lake uskoro na HRT-u

piše Dario Španović, objavljeno 27. 02. 2014.

Lijepe vijesti stižu putem HRT-ovog izvješća za medije koje potvrđuje da ćemo na malim ekranima uskoro moći gledati drugu sezonu Homelanda, iliti "Domovine", i sjajnu mini-seriju Top of the Lake.

serija: ,

Game of Thrones je najpiratiziranija serija i drugu godinu zaredom

piše Dario Španović, objavljeno 26. 12. 2013.

TorrentFreak je nekoliko dana prije početka 2014. godine predstavio listu najpiratiziranijih serija godine. Velikih iznenađenja nema, Game of Thrones i dalje uvjerljivo drži prvo mjesto na ljestvici s više tjednih ilegalnih skidanja epizode nego što ima gledatelja u prvom emitiranju. Kao što članak navodi, Jeff Bewkes, CEO Time Warnera koji drži HBO, nije zabrinut time jer smatra da je titula najpiratiziranije serije godine bolja od pobjede na Emmyjima.

serija: , , , ,

Najbolje serije 2013. godine: 21. do 30. mjesto

piše serijala.com, objavljeno 24. 12. 2013.

Nakon uvodne liste petnaest serija koje su nam drage, ali ne dovoljno drage da ih stavimo na konačnu listu, nastavljamo sa odbrojavanjem prema najboljih deset serija godine. Kao i lani, odbrojavamo prema vrhuncu liste člancima od deset serija, no ove godine nećemo numerirati mjesta od 11. do 30. mjesta, već ih navodimo abecedno. Kako su razlike stvarno mizerne i nebitne, posao je zbilja nezahvalan i na kraju besmislen. Na ovoj listi našao se nastavak serije koju smatramo jednom od par najboljih komedija televizije ikada, kao i dvije serije koje su lani bile u najboljih 10 serija godine.

serija: , , , , , , , , ,

Objavljene nominacije za Zlatni globus: Brooklyn Nine-Nine u utrci, Homeland bez ijedne nominacije

piše Marin Kuharić, objavljeno 12. 12. 2013.

Istina, Holivudsko udruženje stranih novinara (HFPA) i ove je godine podijelilo nekolicinu bizarnih nominacija, ali moramo priznati da za dobar dio nominiranih i nismo toliko šokirani/ljuti/bijesni/štogod.

serija: , , , , , , , , , , ,

Obnovljeni Homeland, Masters of Sex

piše Marin Kuharić, objavljeno 25. 10. 2013.

Nepisano je pravilo da dramske serije s premium kabelskih programa budu obnovljene samo nekoliko tjedana nakon početka emitiranja - a tradicija se nastavlja sa Showtimeovim Homelandom i Masters of Sex.

serija: ,

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online Fak.hr
© 2009 - 2015 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress