članci o seriji: | "Eureka"

Božićni televizijski specijali: Best of ho-ho-holidays

piše Dario Magić, objavljeno 16. 12. 2013.

Vjerujem kako Božić donosi tradicionalnu mješavinu dobre hrane i divljih želučanih grčeva. --- Klasik je to iz Crne guje koja će na svoj način dovoljno rasčlaniti mnogo toga o prosincu. Bili mi dobri ili loši kroz tekuću godinu, gledajući dobre ili loše serije, na kraju godine ćemo svi dobiti isto: duh Božića uredno štancan na tv-traci. Čak i ako si najveći Scrooge, ne možeš izbjeći santu tv-specijala kojeg će tvoja omiljena serija vjerojatno (sigurno) izbaciti. Ne mora to nužno biti loša stvar, dapače, mnogi božićni specijali znaju biti itekako zabavni, a podrazumijeva se, tradicionalno gledani. Već su desetljećima popularna konstanta, a u modernom dobu televizije su fino podmazana stvar u predbožićnom rasporedu. Nacionalne mreže ih donose kao sam zaključak jesenskog dijela sezone.

serija: , , , , , , , , ,

Tjedan: 16. – 22. srpnja. Nakon pet sezona, završava Eureka.

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 15. 07. 2012.

Tjedan s malo uzbuđenja donosi nam čitave dvije premijere novih serija, dva finala i jednu premijeru druge sezone. Redom, u četvrtak na TBS-u kreće sitcom Sullivan & Son, koji vas ne bi trebao pretjerano zabrinjavati, a u nedjelju se na Adult Swimu nastavlja već sedma sezona animirane komedije Squidbillies.

serija: , ,

Tjedan: 16. – 22. travnja. Kreće Veep, vraća se Parks, završava Raising Hope

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 16. 04. 2012.

Ovog tjedna nemamo pune tablice s listom emitiranja (skok na naslovnicu i bacite oko na raspored), ali zato ponovo kompenziramo malo dužim tekstualnim dijelom pregleda. Ostaje nam još mjesec i sitno televizijske sezone, što znači da će u narednim sve veći broj serija (s nacionalnih mreža) tjednima završavati svoje sezone.

serija: , , , , , ,

Službeno: Eureka otkazana, Rizzoli obnovljen

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 09. 08. 2011.

Prošli tjedan premijeli smo informaciju sa Deadline.com-a koji je pisao da Syfy namjerava završiti Eureku šestom sezonom od šest epizoda - no Syfy je službeno objavio da ne planira narudžbe novih sezona.

serija: ,

Bliži li se kraj za Eureku?

piše Marin Kuharić, objavljeno 05. 08. 2011.

Deadline.com ekskluzivno prenosi vijest kako SyFy navodno planira Eureku privesti kraju.

serija: ,

Ukratko: Running Wilde, Bones, Syfy

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 19. 04. 2011.

Nekoliko redom marginalnih vijesti skupilo se ovih par dana, riješimo ih brzopotezno:

serija: , , , , , ,

Eureka na HRT2 od četvrtka

piše Kristina Bogović, objavljeno 23. 11. 2010.

Stargate: Universe u Hrvatskoj već u srijedu završava svoju prvu sezonu, a odmah potom njegov popodnevni termin u 13:30 preuzima Eureka.

serija:

Obnovljeni Covert Affairs i Eureka

piše Krešimir Vinšćak, objavljeno 20. 08. 2010.

Dobre vijesti stižu Iz SyFya te USA Networka, ove su mreže obnovile Eureku, znanstveno fantastičnu dramediju te Covert Affairs, akcijsku dramu.

serija: ,

Tri serije – tri postera

piše Dario Španović, objavljeno 05. 07. 2010.

EW je predstavio glavni promotivni poster za novu sezonu Eureke koja počinje u petak, 9. srpnja na SyFyju.

serija: , ,

Wil Wheaton u Eureci

piše (mš), objavljeno 09. 04. 2010.

Glumac Wil Wheaton, poznat po svojoj ulozi Wesleya Crushera u Star Trek i ulozi u filmu Stand by me će imati ulogu u seriji SyFy kanala Eureka kao dr. Isaac Parish, voditelj Nesmrtonosnih oružja u Global Dynamics. Epizoda s Wheatonom bi se trebala prikazati u petak, 23. srpnja.

serija:

želiš pisati?

Pozivamo vas da nam se javite i pomognete da Serijalu učinimo još ažurnijom, zanimljivijom i sadržajno bogatijom. Što tražimo? Ekipu koja prati televiziju, ima vremena i dobre volje te razlikuje č i ć ;-)

KONTAKTIRAJ NAS

frendovi

prijevodi online Lock'N'Load
© 2009 - 2015 | serijala.com | sva prava pridržana
powered by WordPress